Dit is wat Rihanna eet op een dag

Van salades tot Jamaicaanse curry's.

Rihanna Celebrates Fenty Beauty And Fenty Skin

Rihanna maakte onlangs bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. De zangeres is erg gesteld op haar privacy, maar haar personal chef neemt het daar iets minder nauw mee. Haar chef, Debbie Solomon, deelt in een aflevering met The Doctors wat Rihanna zoal eet op een dag. 

Ontbijt

Bij Rihanna begint de dag altijd met vier gekookte eieren, een flink bord met fruit en een getoast brood. De korstjes moeten daarbij altijd van het brood verwijderd worden, want daar houdt Rihanna niet van. Wat betreft het fruit mag er worden gevarieerd: Solomon mag gebruiken wat er voor handen is. Ananas, mango, papaya en bessen zijn favoriet.

Lunch

Waar Rihanna’s ontbijt veel proteïne bevat en wat aan de zware kant is, geldt voor haar lunch het tegenovergestelde. Ze houdt het dan bij één soort gerecht en kiest voor ofwel een salade, ofwel een gerecht met vis. In haar salade heeft Rihanna graag wilde tomaten, cherrytomaatjes, basilicumbladeren, balsamicoazijn en buffelmozzarella. Als ze voor vis kiest, wordt die geserveerd met aardappels of rijst. Daarbij wordt er rijkelijk gebruik gemaakt van verschillende kruiden om de maaltijd lekker spicy te maken.

Diner

Wat Rihanna het liefst als avondeten heeft? Curry met aardappels en kip. Solomon maakt dat minimaal eens per week voor haar klaar. Het schijnt zelfs dat Rihanna’s moeder en tante Solomon hebben geholpen om het gerecht te perfectioneren. Zo belangrijk is het dus voor Rihanna. Wat er dan allemaal in zit? Onder andere kipfilet, knoflookpoeder, uienpoeder, Jamaicaanse curry, komijn, groene ui, aardappels, verse tijm en Scotch Bonnet peper. Klinkt goed!

Bron: Grazia, NSMBL, The Doctors | Beeld: BrunoPress