Viral: deze budgetproof hack voor een zongebruinde huid is geweldig

Sunkissed skin, here we come!

She is perfect.

Het zomerse zonnetje laat nog even op zich wachten, maar een sun kissed kleurtje willen we natuurlijk wel. De zonnebank is een no-go, dus dan grijp je al snel naar een zelfbruiner. Volgens TikTokkers is daarbij één tool echt onmisbaar.

Natuurlijk kleurtje

Omdat de zon nog niet veel van zichzelf heeft laten zien, is een zelfbruiner the only solution. Want, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de zonnebank is een slecht idee, aangezien je je huid hiermee veel schade aan kunt brengen. Durf jij je te wagen aan een zelfbruiner? Kies dan volgens TikTokkers voor de Beautify Beauties-spuitfles die je voor een klein prijsje op Amazon scoort.

Spuitfles

Een spuitfles? Jawel, dat lees je goed. Deze betaalbare fles kun je namelijk vullen met een zelfbruiner om dit vervolgens op je gezicht te sprayen. Wat 'm nu zo bijzonder maakt? De spuitfles zorgt voor een airbrushed effect, aangezien het als een mist over je gezicht verdeeld wordt. Dit zou veel handiger zijn dan het goedje over je gezicht heen te smeren.

@anyaeliseev Part 2 I included ❤️ #fyp #viral #tiktok#spraytan #tan #amazon #amazonfinds #tiktokmademebuyit #college #student #Coming2America ♬ PLASTIC - Unghetto Mathieu

Zo werkt het

Dus, ben je van plan om aan de slag te gaan met een zelfbruiner? Volgens TikTokkers moet je, na het aanschaffen van de Beautify Beauties-spuitfles, de fles vullen met een vloeibare zelfbruiner naar keuze. Reinig je gezicht grondig en gebruik voor het optimale resultaat eerst een exfoliant of milde scrub. Gebruik de zelfbruiner vervolgens op een droog gezicht.

Spray het bruine kleurtje eerst één keer over je gezicht. Laat het drogen en spray vervolgens nogmaals over je gehele gezicht. En als we TikTok mogen geloven krijg je hierdoor absoluut geen strepen, vlekken of een oranje kleur. Je shopt de spuitfles voor nog geen geen €11. Let's go!

Bron: Grazia | Beeld: iStock