Kylie Jenner doet boekje open over het verliezen van zwangerschapskilo's

De realityster kwam 27 kilo aan tijdens haar zwangerschap.

Begin februari zijn Kylie Jenner en Travis Scott de trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Deze keer gaan de zwangerschapskilo’s er echter een stuk minder makkelijk vanaf, zo vertelt de realityster openhartig op Instagram.

Geduldig zijn

Het is inmiddels zo’n twee maande geleden dat Kylie beviel van haar tweede kindje, maar ze is nog niet helemaal back in shape. Op Instagram laat de realityster weten dat ze ‘geduldig’ wil zijn met het verliezen van de zwangerschapskilo’s. Tijdens de zwangerschap van haar zoontje is Kylie namelijk 27 kilo aangekomen, en die extra kilo’s gaan er deze keer een stuk minder gemakkelijk vanaf dan na de eerste zwangerschap.

18 kilo kwijt

Hoewel het misschien minder snel gaat als Kylie zou willen, is de beauty al enorm goed op weg. “Inmiddels ben ik 18 kilo weer kwijt”, vertelt ze. “Ik probeer gezond te leven en geduldig te zijn.” Bij zo’n gezonde lifestyle hoort ook de nodige beweging, als het aan Kylie ligt. Haar favo work-outs zijn wandelen en pilates, daarnaast volgt ze personal training in de sportschool.

Tweede kindje

Op 7 februari mochten Kylie en Travis hun tweede kindje verwelkomen. Het jongetje kreeg aanvankelijk de naam Wolf, maar niet veel later besloot het stel dat deze naam toch ‘niet bij hem paste’. Hoe hun zoontje nu heet, is nog steeds niet bekendgemaakt. Naast de kleine man heeft het stel ook al een dochtertje samen, de 4-jarige Stormi.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress