Dit zijn de grootste festival modetrends voor 2022

Het festivalseizoen is van start!

Eindelijk is er weer een zomer vol festivals in het vooruitzicht, woohoo! Misschien heb je je outfit al twee jaar klaar liggen, maar misschien ben je nog op zoek naar de perfecte look. En dan komt een lijstje festivaltrends natuurlijk helemaal van pas.

Raven in stijl

Dansen tot de zon opgaat, een cocktail in elke hand – en vooruit – loeren naar al het moois dat rondloopt. Na een lange festivalpauze door corona keken we smachtend uit naar het moment dat we uren in de rij moeten staan voor het toilet of een drankje. Ja, zelfs de vieze dixi’s begonnen we te missen. Maar nu het weer allemaal doorgaat, pakken we deze zomer helemaal uit. Uiteraard in rave-style. Met opvallende kleuren, franjes en mini skirts!

Inspiratie

Op Instagram hoef je niet lang te zoeken voor je de eerste festivaltrends spot. Wat je veel gaat zien? Alle decades door elkaar! We gooien printjes in de mix, combineren athleisure met chic en alle kleuren van de regenboog mogen gezien worden. Met in het bijzonder hot pink. De biker short is nog altijd populair, met een crop top en blazer of juist een oversized T-shirt en sneakers. Ook hysterische co-ord sets, met felle kleuren en opvallende printjes, worden uit de kast getrokken. De gehaakte trend is ook helemaal festival proof, of het nou in de vorm van een top, hoedje of shorts is. Als het op accessoires aankomt blijven we nog even de bucket hat zien, maar ook een klein felgekleurd tasje -denk aan groen, oranje of roze- is helemaal hip. En het leukste: niks is te gek, dus alles mag met elkaar gecombineerd worden. Klinkt onmogelijk? Dat hoeft het zeker niet te zijn. Kijk maar naar onderstaande fashionista’s!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hannah Vo (@hannahbvo)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Alex (@alexandracoveos)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BREALEE (@reallybrealee)

Ook de brillen mogen we niet vergeten. Kies voor een blitsend exemplaar met hangers, of channel jouw innerlijke Anastacia en kies voor een montuur met gekleurde glazen. We love it!

Beauty

Ook met je make-up mag je een stapje verder gaan tijdens het festivalseizoen. Draag gekleurde eyeliner met veel glitters of pak uit met een bold lip. Nog wat kleine steentjes op je wang en je bent klaar om te gaan!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress