Jennifer Lopez gaat uit de kleren voor 53e verjaardag

Looking good!

Jennifer Lopez blies zondag 53 kaarsjes uit en vierde dat met een naaktshoot voor haar nieuwe huidverzorgingslijn JLo Body. Op Instagram deelt ze het eindresultaat en wij kunnen maar één ding zeggen: 53 looks good!

Mantra

De zangeres en actrice vertelt in een interview met People Magazine dat ze het meest zelfverzekerd is als ze consistent voor zichzelf zorgt. “‘Beauty heeft geen houdbaarheidsdatum’ was altijd mijn persoonlijke mantra, omdat ik in een business werk waar jeugdigheid wordt verheerlijkt en mensen proberen voornamelijk vrouwen af te schrijven op een bepaalde leeftijd”, zegt ze.

Zo zou J.Lo heel graag af willen van de uitspraak ‘je ziet er goed uit voor je veertigste/vijftigste/enzovoort’. “Waarom niet gewoon ‘je ziet er goed uit’?” vraagt ze zich af. Amen to that.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Ben Affleck

Iemand die zeker vindt dat Jennifer er goed uitziet, is haar kersverse hubby Ben Affleck. Het stel trouwde deze maand in Las Vegas. “Hij vindt me leuk als ik m’n haar en make-up niet heb gedaan, als ik gewoon mezelf ben”, zegt ze.

Booty Balm

Jennifer wilde haar merk JLo Beauty uitbreiden met meer producten voor het lichaam. Zo vertelt ze dat we tegenwoordig al heel goed voor ons gezicht zorgen, maar nog niet zo goed voor ons lichaam. De zangeres en actrice ontwikkelde daarom een – je raadt het niet – Booty Balm.

Daar moet natuurlijk een passende fotoshoot bij gehouden worden. Vandaar dat de beauty uit de kleren ging op haar verjaardag. “Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me geweldig en gelukkiger dan ooit. Ik heb niet het gevoel dat ik halverwege ben, maar dat ik pas net ben begonnen.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress