Dit is wat Margot Robbie op een dag eet

Dus dit eet de actrice zoal op een dag.

PFW - Chanel Front Row 2

Margot Robbie is een van de bekendste actrices van dit moment. Zo was ze onder meer te zien in Suicide Squad, I, Tonya en Bombshell. Een aantal van die rollen zijn behoorlijk actieve klussen. Het is dan ook niet zo gek dat Margot goed voor haar lichaam zorgt door regelmatig te sporten en op haar voeding te letten. Benieuwd wat ze op een dag eet? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. 

Ontbijt

Margot begint haar dag met een bord havermout. Daarna volgt een smoothie, waarmee ze haar weerstand op peil houdt. De actrice heeft namelijk geen tijd om ziek te worden, met haar drukke schema. En als ze een dag geen zin heeft in havermout? Dan eet ze waarschijnlijk avocadotoast met bacon, want dat is volgens een andere bron ook een van haar ontbijt faves. 

Lunch

Tussen de middag gaat Margot vaak voor een bron van eiwitten, meestal kip of tonijn, en een flink portie groenten. Lekker healthy dus! Ander favorieten zijn een salade met kip en zoete aardappel, al eet ze dat laatste soms ook bij het avondeten.

Diner

’s Avonds eet Margot het liefst clean. Ook dan staan, net als tijdens de lunch, eiwitten, groenten en een portie volkoren koolhydraten centraal. De actrice heeft zeker ook weleens treat days. Op zulke dagen eet ze graag een vette hamburger. Haar favoriet? De Truffle Deluxe Burger.

Tussendoortjes

Af en toe geniet de blondine ook van een lekkere snack. Er zijn echter een aantal dingen die ze liever niet eet, vooral wanneer ze zich voorbereidt op een belangrijke rol. We hebben het over verzadigde vetten, fast food, gesuikerde drankjes en chocolade. Op die momenten eet ze, naar eigen zeggen, vooral ‘konijnenvoer’. Er zullen dan vooral wortels en sla op het menu staan, gokken wij. Als ze geen acteerklus in het verschiet heeft, gaat ze echter helemaal los met bier, wafels en chocolade.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress