WIN: 17x een #kookmeer Tex Mex pakket van Santa Maria

Samen genieten van een heerlijke Tex Mex-maaltijd? We maken het je makkelijker door 17 keer een Santa Maria x Thuisgekookt #kookmeer-kit weg te geven!

Een Tex Mex-maaltijd smaakt nóg lekkerder als je hem met anderen deelt. Nu Burendag in aantocht is, heeft Santa Maria dan ook de handen ineengeslagen met Stichting Thuisgekookt voor de campagne #kookmeer. Het idee? Kook eens een portie extra en deel een heerlijke maaltijd met je buren. Dat wordt natuurlijk nog een stuk makkelijker met de #kookmeer-kits die wij mogen weggeven. 

#Kookmeer

Bij Stichting Thuisgekookt kunnen mensen die in een kwetsbare situatie zitten terecht voor een vers bereidde maaltijd die door een buurtgenoot, tegen kostprijs worden gemaakt én gebracht. Zo wordt hun wereld, groter, gezonder én lekkerder.

Thuisgekookt heeft daarom de handen ineengeslagen met Santa Maria. De Tex Mex keuken leent zich namelijk uitstekend voor het kokerellen van grote porties. Een extra wrap of taco is immers zo gevuld! Maak dus een keer een extra grote pan en bel op Burendag, 24 september, eens aan bij je buren om samen te genieten van een lekker diner en een goed gesprek. Niets zorgt voor zoveel verbinding als het delen van een goede maaltijd.

Een grotere portie koken wordt al helemaal een eitje met een van de #kookmeer-kits die Happy in Shape mag weggeven. In het pakket zitten de volgende producten van Santa Maria (x2):

Daarnaast vind je ook een handige tacohouder en een flyer met recepten, zodat je meteen aan de slag kunt in de keuken en in no time een heerlijke maaltijd op tafel (of die van je buren) zet. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze kit voor Tex Mex lovers en ontdek zelf hoe leuk, gezellig en makkelijk het is om samen met je buren een hapje te eten.

Maak kans en kook mee(r)!

Zie jij het wel zitten, een avond vol gezelligheid en good food? Vul onderstaand formulier in en maak kans op een van de #kookmeer-kits van Santa Maria en Stichting Thuisgekookt.

[mail-win-form id='1']

Meedoen? Deze winactie loopt tot 16 september 2022. Winnaars van de #kookmeer-kits ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.