Wauw! Kourtney Kardashian showt ‘echte lichaam’ op Instagram

De realityster deelt een serie kiekjes op Instagram.

Hoewel we Kourtney Kardashian vaak in de mooiste outfits zien op the gram, is ze ook niet bang om real te zijn met haar volgers. Zo deelt de realityster nu een serie foto's van haar 'echte lichaam' – en de reacties daarop zijn behoorlijk positief! 

Behind the scenes

Op Instagram deelt Kourtney een reeks behind the scenes-kiekjes bij haar Lemme campagneshoot – een merk dat voedingssupplementen verkoopt. Op de spiegelselfie zien we de realityster poseren in lingerie. Ze draagt een nude strapless bh en bijpassend ondergoed van SKIMS, het merk van haar zus Kim Kardashian, en een stel roze pofmouwen. Wauw!

Echte lichaam

Dat Kourtney niet bang is om haar 'echte lichaam' te laten zien, kunnen haar fans wel waarderen. "Real body! So refreshing 🔥😍", "The natural body 😍" en "Love your real body! You’re beautiful 😍", klinkt het in de redacties. Ook zusje Khloé is trots op haar zus: "Goodness you’re gorgeous".

Zwangerschapsgeruchten

Onder de foto maakt Kourtney ook meteen korte metten met de geruchten dat ze zwanger zou zijn van haar man Travis Barker. "Wait a minute, did I miss that she’s pregnant?”, schreef iemand onder de foto. Na deze zoveelste opmerking besloot de Kardashian-telg zelf een duidelijk antwoord te geven: ”Nope, but you’re missing a woman’s body.”

Bron: Instagram @kourtneykardash | Beeld: Brunopress