Khloé Kardashian laat tumor uit gezicht verwijderen

"Ik ben heel dankbaar dat ik er op tijd bij was"

Na veel vragen over verband in haar gezicht, heeft Khloé Kardashian besloten op de geruchten te reageren: "Ik heb een tumor uit mijn gezicht laten verwijderen." 

Bultje

De 38-jarige realityster heeft op Instagram gereageerd op de vele vragen die ze kreeg over zichtbaar verband op haar wang. "Ik zie de laatste tijd veel verhalen rondgaan over wat er met mijn gezicht is gebeurd en krijg er ook vragen over" schrijft ze in haar Stories. "Ik ontdekte een bultje op mijn wang, maar verwachtte dat het vanzelf weg zou gaan. Na zeven maanden besloot ik een biopsie te laten doen, want het bleef zitten."

Tumor

Ze ging langs bij haar vaste dermatoloog die huidkanker vermoedde. Omdat het volgens de dokter vrij zeldzaam zou zijn voor haar leeftijd, werd er een tweede biopsie gedaan. Haar nachtmerrie werd werkelijkheid: het was wel degelijk een tumor. "Ik kreeg te horen dat ik direct geopereerd moest worden om de tumor te laten verwijderen uit mijn gezicht", legt ze uit. "Ik ben zo dankbaar dat ze alles weg hebben kunnen halen; het ziet er helemaal schoon uit."

Nu is het herstelproces begonnen. "Dus nu zijn we hier... Je zult mijn verband nog vaak gaan zien en als het eraf mag, zal er een litteken zichtbaar zijn", schrijft Khloé. Ze blijft positief: "Geniet tot die tijd vooral van hoe fabulous ik dit verband ga stylen!"

Waarschuwing

De Kardashian-zus hoopt anderen met haar verhaal te kunnen waarschuwen. "De enige reden dat ik dit deel, is omdat ik hoop dan anderen zich regelmatig laten controleren. Ik draag iedere dag zonnebrand op mijn gezicht, dus niemand is vrijgesteld van dit soort dingen. Neem het alsjeblieft serieus en trek aan de bel als je iets niet vertrouwt."

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram