Zien: een kijkje in de inloop-koelkast van Kim Kardashian

'Het hebben van een industriële koelkast is een game-changer!'

Altijd al een kijkje willen nemen in de gigantische en perfect georganiseerde koelkast(en) van Kim Kardashian? Poosh – het bedrijf van zus Kourtney – heeft het waargemaakt.

Geen normaal leven

Kim Kardashian en haar familie vliegen ze de hele wereld over, wonen in de grootste huizen, rijden in de mooiste auto's en hebben – je raadt het al – de meest georganiseerde en opgeruimdste keukens en koelkasten ooit. Zo ook die van Kim. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op Poosh. Wie weet haal jij er nog wat inspiratie uit voor je eigen koelkast.

Industriële koelkast

Van verse biologische producten tot kant-en-klare plantaardige maaltijden, je vindt van álles in de megagrote industriële koelkast van de moeder van vier. "Het hebben van een industriële koelkast is een game-changer! Het is een keuken op restaurantformaat, met veel apparatuur en potten en pannen. Hierdoor zijn we altijd voorbereid op onze familie en gasten", liet ze weten.

De kinderen

Toch is iedereen nieuwsgierig naar degene die het meeste van de tijd doorbrengt in de koelkast. En het antwoord is wellicht niet totaal onverwachts. "De kinderen! Ze vinden het heerlijk om hun eigen snacks te pakken", laat Kim weten.

Bron: Poosh | Beeld: Brunopress