Geen kater? Dan is Mindful Drinking iets voor jou

De feestdagen staan voor de deur, wat betekent dat er weer veel gezellig geborreld en gegeten zal worden. Maar wat als je geen alcohol drinkt of deze maand simpelweg wil minderen met drank? Dan is het tijd om je te verdiepen in Mindful Drinking. 

Mindful Drinking

Uit onderzoek van MARTINI is gebleken dat tussen de 65 en 70% van de Nederlanders het liefst hun tijd vrije tijd thuis doorbrengt met vrienden en familie onder het genot van lekker eten en een drankje. In de decembermaand is het altijd extra gezellig en vliegen de borrels je om de oren. Wat vaak ook betekent dat je misschien net wat meer alcohol nuttigt dan je eigenlijk zou willen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Mindful Drinking zo in opkomst is: een nieuwe manier van denken, ehh... drinken!

Bij Mindful Drinking ben je je ervan bewust waarom, wanneer en hoeveel alcohol je drinkt. Want soms doe je het onbewust en puur uit gewoonte. Je zou bijvoorbeeld bij ieder glaasje wijn, voordat je die eerste slok neemt, kunnen nagaan wat het je opbrengt en of dat het waard is. Is de gezelligheid de kater waard? De ene keer is het antwoord ja, een andere keer nee. Hierdoor kun je steeds beter een weloverwogen beslissing maken of je die avond drinkt, of voor een alcoholvrij alternatief kiest. Het geeft een gevoel van controle, zorgt voor een betere relatie met alochol en is ook goed voor je gezondheid. Je zult merken dat minder drinken ervoor zorgt dat je beter slaapt, een mooiere huid krijgt en meer energie hebt.

MARTINI Floreale en Vibrante

MARTINI juicht Mindful Drinking aan. Het merk wil dat feestelijke momenten voor iedereen gezellig zijn, ook voor niet-drinkers. Want zeg nou eerlijk, ook zonder alcohol kun je een geweldige avond hebben en het leven vieren. Daarom zijn MARTINI Floreale en Vibrante in het leven geroepen. Deze twee frisse aperitieven zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en geloof ons, je cocktail smaakt net zo lekker. Alcoholvrije Floreale tonic anyone?

World of Aperitivo shop

Inspiratie nodig? Dan is MARTINI’s World Of Aperitivo Shop the place to be. Na het denderende succes van vorig jaar, opent de winkel haar deuren nu weer op de Korte Gasthuisstraat 9 in Antwerpen. Het is een ware experience waarbij je wordt ondergedompeld in de wereld van MARTINI. Je kunt inspiratie opdoen voor cocktails, mocktails en lekkere Italiaanse bites (die je ook kunt proeven, yum!), maar ook hoe je je gasten verrast tijdens feestelijke borrel momenten. Verder vindt je er ook accessoires en cadeaus, die je persoonlijk kunt laten inpakken. Daarnaast is ook gewoon een leuk uitje om in de feeststemming te komen. Dus ben jij binnenkort in Antwerpen te vinden, dan is dit een hotspot die je niet mag overslaan!

Zelf aan de slag

Nou, vooruit. Omdat we zo enthousiast zijn, delen we alvast een recept met je, zodat je zelf de Vibrante Spritz mocktail kunt maken.

Nodig

    • 75 ml MARTINI Vibrante25 ml grapefruitsap10 ml bruisend waterIJsblokjesGrapefruitschijf
  • 75 ml MARTINI Vibrante
  • 25 ml grapefruitsap
  • 10 ml bruisend water
  • IJsblokjes
  • Grapefruitschijf

Zo maak je 'em

Vul een wijn- of ballonglas met ijsblokjes. Schenk de MARTINI alcoholvrije Vibrante en grapefruitsap in het glas. Schenk er vervolgens bruisend water bij. Even roeren en garneer met een grapefruitschijf. Enjoy!

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.