Gaby Blaaser deelt eerste foto's van babybuik

Wauw!

Gaby Blaaser is in blijde verwachting en dat wordt steeds meer zichtbaar... De blondine heeft al een mooie babybuik en deelt die trots op The Gram.

Niet gepland

Eind vorig jaar deelde de influencer het babynieuws op Instagram met een prachtige zwart-wit video. In deze post liet ze mooie beelden zien met lover Robin. “The best accident that ever happened to us”, luidde de caption. De zwangerschap was dan misschien niet gepland, aan de stralende gezichten van het stel viel af te lezen dat de kleine spruit meer dan welkom is!

Zwangerschap

Onlangs liet Gaby gesprek met RTL Boulevard weten dat de zwangerschap niet altijd even makkelijk is. “Ik voel me nu op dit moment fantastisch. Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk last gehad van misselijkheid. En de welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs”, legde ze uit. Maar nu trakteert de mommy to be haar volgers op prachtige vakantiebeelden, waarop haar groeiende babybuik al goed te zien is. Looking good!

Baby bump

Onder de post stromen de lieve berichtjes binnen “Prachtig zie je eruit” en “Hoe ver ben je? Wat een mooie buik voor een 1e kindje.” Maar ook is de moedermaffia al actief en wordt er flink gereageerd op het rauwe vlees wat te zien is in de post. “Dat rauwe vlees is voor je partner neem ik aan?” vraagt een volger. Maar Gaby laat weten dat volgers zich geen zorgen hoeven te maken: “Jazeker! Ik eet dat niet.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram