Vrouw deelt geniale hack om bed zonder problemen te verschonen

Dit gaat jouw leven een stuk makkelijker maken.

Morning duties

Het is een work-out op zich: je bed opmaken. Het begint bij het hoeslaken waarvoor je je in allerlei bochten moet wringen omdat het nooit goed lijkt te passen en dan moet je nog in de weer met een onhandig groot dekbed. Voor het eerste is nu echter een hack gedeeld dat jouw leven een stuk makkelijker gaat maken.

Puzzel

Het hoeslaken passend krijgen, is vaak net een puzzel. Hij lijkt bijna te passen, maar zodra je de bij de laatste hoek bent, schiet de eerste weer los. Dus draai je het hele laken een kwartslag en begin je weer opnieuw. Als je pech hebt, doet hetzelfde probleem zich weer voor. Pffff…. Je zou bijna iemand betalen om het voor je te doen.

Gelukkig hebben we het wereldwijde web waar regelmatig geniale hacks op worden gedeeld. Zo nu weer. Een Australische vrouw kwam erachter hoe je nooit meer hoeft te vechten met het hoeslaken.

Hack

Haar theorie? Komt-ie: het label van het hoeslaken moet altijd links boven op het matras zitten, of rechts onder. Op deze manier zouden de andere twee hoeken zonder problemen om het matras heen slaan. Leden van de Facebook groep waarin ze haar bevinding deelde, stonden versteld. "Omg, dit maakt het zoveel makkelijker" en "Dit is geweldig, bedankt voor het delen", zijn slechts een greep uit de reacties.

Of haar theorie nou wel of niet klopt, het is in ieder geval het proberen waard. Toch?

Bron: Metro.co.uk | Beeld: iStock