Leren golfen? Boek helemaal gratis een kennismakingsles!

Ook leuk als uitje met vriendinnen.

Altijd al willen leren golfen? Ben je benieuwd of de sport bij jou past? Of gewoon zin in een leuk en origineel uitje met vriendinnen? Goed nieuws: je kunt een helemaal gratis een kennismakingsles boeken bij Probeer Golf.

Golf voor oude mannen? Welnee!

Ja ja, we weten het: golfen voelt voor sommigen nog als een oude mannen-sport. Maar geloof ons, niets is minder waar. We mean, ook designer Vera Wang, topmodel Kate Upton en actrices Eva Longoria, Cameron Diaz en Jessica Alba slaan regelmatig een balletje. En niet alleen om te shinen in een leuk pakje, maar omdat het ook écht een goede sport is. Uit onderzoeken is gebleken dat golf je gezondheid kan verbeteren doordat het stress vermindert, de bloeddruk en het cholesterolgehalte verlaagt, goed is voor je flexibiliteit en evenwicht en botten en spieren versterkt. Wat wil je nog meer?

Probeer zelf maar

Misschien ben je helemaal nog niet zo bekend met golf, of misschien staat de sport al een tijdje op je bucket-list om te doen maar kom je er niet aan toe of durf je niet zo goed. Hoe dan ook: je moet het geprobeerd hebben om te kunnen oordelen of je het wat vindt of niet. En dat kan nu helemaal for free. Via deze link boek je namelijk gratis een kennismakingsles. En dat hoeft niet alleen. Trommel al je vriendinnen, vrienden of familie op (ja, ook met kinderen is dit leuk!) om het gezellig samen te doen. Hoe het werkt? Via de zoekbalk voer je je postcode in en vind je een golfclub bij jou in de buurt. Daar zie je hoeveel plekken er nog vrij zijn en boek je meteen gratis en voor niets de les.

Tijdens de les maak je in een uurtje kennis met de golfsport. Je krijgt uitleg, leert hoe je een golfclub vasthoudt en mag natuurlijk wat balletjes slaan. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen, dus brand los. Trust us: je zult je zien hoe leuk het is. Je bent lekker buiten, in het groen en in beweging. Enne, daarna sluit je af met een drankje in het zonnetje op het terras!

Me-time

Vond je die eerste les nou helemaal leuk? Dan kun je ervoor kiezen om daarna de Golfstart cursus volgen. Dit is speciaal om beginners een introductie te geven van golf. In 6 lessen krijg je in groepjes van 6 tot 10 personen alles uitgelegd van een PGA golfprofessional. Je leert de basisslagen van de sport kennen: putten, chippen, pitchen, de bunkerslag en de swing. Krijg je er geen genoeg van, dan kun je tussen de lessen door helemaal gratis oefenen op de drivingrange en oefengreens. Vind je het leuk, dan heb je meteen een vliegende start gehad, want met de lessen behaal je je baanpermissie. Hiermee ben je bevoegd om te spelen op de baan waar je je lessen hebt gevolgd. Dus je kunt meteen door. Waar wacht je nog op? Dit is het perfecte me-time uurtje of bonding time met vriendinnen, dus boeken en gaan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Probeer Golf.

Beeld: Probeer Golf