Jessie Jazz Vuijk plaatst lingeriefoto mét babybuik

It's growing!

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verwachten hun eerste kindje samen en dat mag de hele wereld weten. Trots deelt het model regelmatig foto's van haar groeiende babybuik en die is nu al goed aanwezig.

Dag 101

Op een filmpje op Instagram poseert Jessie in een wit lingeriesetje en wrijft met haar handen over haar groeiende bump. "Dag 101", schrijft ze erbij. De blondine is nu ruim drie maanden zwanger en dat is te zien aan haar buik, die iedere update weer een stukje groter is.

Miskraam

Onlangs maakten Jessie en Kaj het heugelijke nieuws bekend dat ze voor het eerst ouders worden. De lovebirds plaatsten op Instagram een video waarin we een klein kijkje in hun relatie-timeline kregen, met als einde een filmpje van een stralende Jessie tijdens de eerste echo van hun wondertje. Eerder kreeg ze een miskraam. "Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde uit elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag", vertelde ze toen.

Een meisje?

Eerder lieten Kaj en Jessie al weten dat ze een sterk voorgevoel hebben over het geslacht van de baby. Het stel is ervan overtuigd dat ze straks een klein meisje mogen verwelkomen – en dat terwijl Kaj vroeger altijd een zoon wilde. “Maar dat komt gewoon omdat je als vent denkt: wat kan ik dan allemaal met dat jongetje gaan doen? Voetballen, al die mannendingen”, legde hij uit in de podcast Geuze & Gorgels. “Maar nu ik in mijn hoofd heb dat het een meisje wordt, vind ik het misschien wel bijzonderder om mee te beginnen. Ik denk als je als vader een goede band met je dochter hebt, is dat iets magisch.”

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram