Manifesteer de liefde door déze kleuren te dragen

Een beetje hulp kan geen kwaad, toch?

Ben jij nog steeds op zoek naar de ware, maar kom je diegene maar niet tegen? Wellicht zul je dan wat anders in de strijd moeten gooien. Begin bijvoorbeeld eerst bij je garderobe. En nee, dan bedoelen we natuurlijk niet meteen een hele garderobe change. Kijk bijvoorbeeld naar de kleuren in je kledingkast. Een astroloog beweert namelijk dat je door middel van het gebruik van bepaalde kleuren in je kleding, de liefde manifesteert. Zou het?

Liefde manifesteren

Ben jij een sukkel voor de liefde, maar hoop je die ware toch ooit eens tegen te komen? Probeer dan eens de magie van kleuren te gebruiken om zo de energie in je leven te brengen die jij graag wilt hebben. Wij hebben zeven kleuren voor je op een rijtje gezet waar jij zeker weten de ware mee aantrekt. Belangrijk om te weten is dat het niet per se in je kleding verwerkt hoeft te zijn. Zo kun je het kleurtje ook op je nagels lakken of verwerken in een geweldige make-up look.

Natuurlijk is deze methode niet alleen effectief op mensen die op zoek zijn naar de liefde. Ook mensen die de ware al hebben gevonden, kunnen deze kleurenmethode toepassen. Zo maak je jullie band namelijk nóg sterker en komen jullie echt dichter tot elkaar. Benieuwd naar de zeven kleuren die jouw kans op de liefde vergroten? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Rood

Rood is een verleidelijke, maar sierlijke kleur. Perfect voor de betekenis van deze kleur. Rood staat namelijk voor verlangen, vertrouwen en seksuele energie. Ben jij dus wel toe aan wat lust en spanning op liefdesgebied, zorg er dan voor dat deze kleur sterk aanwezig is in je look. Ook wordt rood beschouwd als een hele krachtige kleur, wat nog meer ruimte geeft om de liefde te manifesteren. Shoot your shot!

Roze

Roze is een kleur wat staat voor positiviteit. Het is dus een ideale kleur om mee te shinen tijdens je eerste date. Roze accentueert optimisme en vriendelijkheid die je voelt aan het begin van een mogelijke fling. Zit je al in een relatie, maar mis je steeds meer die diepere connectie met je partner? Trek dan iets roze aan tijdens een date night en binnen no-time hebben jullie elkaar weer helemaal gevonden.

Oranje

Oranje is niet alleen de kleur van ons koude kikkerlandje, maar het staat ook voor vrolijkheid en openheid. Zoek jij in een partner dus iemand die je een veilig gevoel geeft, kies dan voor de kleur oranje. Ook speelsheid en creativiteit staat gelijk aan oranje. Dat wordt snel beginnen met het dragen van oranje dus!

Blauw

Blauw staat voor vertrouwen. Dit is dus een kleur die je uiteraard nodig hebt voor een gezonde en stabiele relatie. Ook staat de kleur blauw voor onvoorwaardelijke liefde, iets wat we allemaal willen in een relatie, toch? But that's not all. Blauw staat in lijn met ons keelchakra, wat betekent dat we met de kleur blauw sneller de waarheid spreken als het gaat om romances. Oeh la la!

Paars

Paars is natuurlijk een hele koninklijke kleur. Het is dus ook zeker niet gek dat deze kleur geassocieerd wordt met romantiek. Deze kleur moedigt ons echter aan om risico's te nemen op liefdesgebied, en tilt ons ook meteen naar een hoger niveau. Paars is dus zeker een must in je kledingkast als jij graag wil manifesteren in de liefde.

Groen

Groen wordt vaak gezien als de kleur van Venus. De kleur groen heeft nothing but positive vibes als het gaat om liefde en relaties, en moet dus zeker weten een keertje worden laten zien als je op zoek bent naar de liefde van je leven. Met de kleur groen ga jij het goede in anderen zien en is het een heerlijke kleur om te dragen als jij in de ultieme chill modus zit samen met je partner.

Bruin

Hoop jij dat je binnenkort de ware tegen het lijf loopt? Grote kans dat je dan iets van bruin in je look hebt verwerkt. Bruin is namelijk de kleur die je moet dragen als je hoopt op het vinden van de liefde. De kleur bruin staat voor betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bruin zorgt voor verbinding, waardoor je deze kleur dus niet moet dragen als je niet per se gelooft in de liefde. Draag deze kleur tijdens een date night alleen als je oprecht op zoek bent naar een partner.

Bron: In Style | Beeld: Adobe Stock