Klaar voor de zomer: waarom je Groenlipmossel wilt proberen

De supplementen kunnen je ondersteuning bieden bij een gezonde leefstijl.

Young,People,Trail,Running,On,A,Mountain,Path.,Two,Runners

Misschien ken je het al, misschien nog niet: Groenlipmossel. Het supplement begint steeds populairder te worden in ons land en dat is niet voor niets. Je kunt het bestellen bij Synofit. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt natuurlijke, innovatieve en kwalitatief hoogstaande gezondheidsproducten en voedingssupplementen voor iedereen en in elke levensfase. We vertellen je alles over het supplement van Synofit.

Ondersteuning

Ieder lichaam is anders en ieder lichaam heeft weer behoefte aan andere ondersteuning. In elke levensfase wordt je lichaam immers weer anders belast. Voeding en beweging spelen een grote rol, maar natuurlijke supplementen kunnen je hierbij ook helpen, ook al vanaf een leeftijd dat je daar misschien nog niet aan zou denken.

Groenlipmossel

Synofit verkoopt verschillende Groenlipmosselsupplementen die jouw de perfecte ondersteuning kunnen bieden. Het bedrijf werd in 2010 bekend door hun natuurlijke formule van vloeibare Groenlipmossel. Groen-watte? Een voedingssupplement dat eerder alleen toegepast werd bij sportpaarden, maar met de nodige aanpassingen óók positief toepasbaar bleek bij mensen. Er kwamen steeds meer gezondheidsproducten bij, voor onder andere spieren, botten en het hart. Nieuw zijn de Groenlipmosselproducten die voor iedere leeftijdscategorie ondersteuning kunnen bieden. Kortom, Synofit is inmiddels onmisbaar in het schap van voedingssupplementen! Wij vertellen je welk Groenlipmosselsupplement het beste bij jou past.

1. Synofit Groenlipmossel Basic - voor studenten, sporters en workaholics.

Synofit Groenlipmossel Basic is Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren. Ook uiterst geschikt voor personen die geen Curcumine mogen of willen gebruiken. Pure Groenlipmossel in de hoogste dosering met enkel toegevoegde Vitamine C voor het kraakbeen.

2. Synofit Groenlipmossel Regular - voor een actief leven.

De Regular Groenlipmossel van Synofit is optimaal voor iedereen die de eerste kenmerken van het ouder worden begint te merken, maar nog actief en vitaal in het leven staat en net dat beetje extra wil. Met de toegevoegde Curcumine ondersteun je het behoud van soepele gewrichten.

3. Synofit Groenlipmossel Plus - net dat beetje extra.

De Synofit Groenlipmossel Plus is geschikt voor iedereen die extra aandacht en ondersteuning wil om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden. De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. Recent is Natief Collageen (UC-II) aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring.

4. Synofit Groenlipmossel Vloeibaar - dagelijkse ondersteuning voor gewrichten.

Last but not least: de Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. Dit supplement zorgt voor maximale ondersteuning bij je dagelijkse activiteiten, met extra aandacht voor je gewrichten. Recent zijn Natief Collageen (UC-II) en Duivelsklauw aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is uniek.

Met haar eigen, doorontwikkelde Groenlipmosselproducten is Synofit geleidelijk een steeds

succesvollere speler in het schap van voedingssupplementen geworden. Begin dit jaar zijn de supplementen nog volwaardiger gemaakt, omdat er Collageen Type II en Duivelsklauw aan zijn toegevoegd!

Je koopt de producten via www.synofit.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Synofit.

Beeld: Synofit, Shutterstock

Aangeboden
  • Young people trail running on a mountain path. Two runners working out in morning.