Dit eet realityster Annebel Visscher op een dag

De beauty hield eet eetdagboek bij.

Annebel Visscher heeft meegedaan aan Temptation Island: Love or Leave en Echte Meisjes in de Jungle. De beauty staat vier keer per week in de sportschool en is bewust bezig met haar voeding. Voor Grazia hield ze haar eetdagboek bij.

Maandag

“Ik start de ochtend met twee kopjes koffie met havermelk. Koffie is niet per se iets wat ik nodig heb om wakker te worden, maar ik vind het vooral heel lekker. Ik ben heel fanatiek met sporten en voeding en houd altijd mijn calorieën bij. Ook de havermelk in de koffie wordt netjes geteld. Ik ga wandelen met de hondjes en daarna ontbijt ik met magere kwark van Alpro in stracciatellasmaak met chocolade cruesli. Daarna ga ik trainen. Ik probeer vier keer per week te trainen. Vandaag was het tijd voor mijn bovenlichaam.”

Annebel training

“Na het trainen eet ik pulled chicken met rijst en groente van Muscle Meals. Als tussendoortje eet ik een eiwitreep en een plak zelfgemaakte bananenbrood. René (vriend, red.) en ik zijn ZZP’er en kunnen makkelijk zelf onze dag indelen, we besluiten daarom spontaan naar de sauna te gaan. Daar trakteer ik mezelf op een broodje carpaccio. Als we thuis zijn, doen we lekker makkelijk: kipsaté met friet uit de Airfryer. Als toetje eet ik ’s avonds nog een bakje magere stracciatellakwark.”

Dinsdag

“Vandaag heb ik twee afspraken in Rotterdam. Ik start de dag met een kopje koffie met havermelk. Voor ik in de auto stap, eet ik magere kwark met stracciatellasmaak en chocolade cruesli. Van Friesland naar Rotterdam rijden, neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Op zo’n dag bereid ik mijn eten altijd van tevoren en neem ik dit mee in een mealbag. Vlak voor ik naar mijn eerste afspraak ga, eet ik rijst met pulled chicken en groente van Muscle Meals. Daarna meteen door naar mijn volgende afspraak: een hair treatment bij hairgrowth solutions. Als tussendoortje eet ik twee volkoren wraps met light roomkaas en kipfilet, een appel en een eiwitreep. Rond 20.30 uur ben pas ik weer thuis en eet ik gebakken aardappeltjes met fritessaus en kipfilet. Om je sportdoelen te halen hoef je echt niet alleen rijst, kip en broccoli te eten. Daarom eet ik als toetje wat mango en Oppo light ijs in de smaak caramel brownie. Ontzettend lekker en het bevat veel eiwitten.”

Woensdag

“Ik begin de dag opnieuw met een kopje koffie met havermelk en wandel met de hondjes. Als ontbijt eet ik zelfgemaakte bananenbrood. Ik zou eigenlijk met mijn zusje afspreken, maar dat ging niet door. Dus ik bleef thuis om leuke content te maken en het huishouden te doen. Als lunch eet ik pasta beef bolognese van Muscle Meals. Als tussendoortje eet ik cheese union proteïnechips en een eiwitshake in pistachesmaak. Meestal train ik twee dagen achter elkaar en heb ik daarna een dag rust. Omdat ik gisteren de hele dag in Rotterdam was, kon ik niet trainen en ga ik vandaag naar de sportschool. s’ Avonds eten we gekruid kipfilet met friet uit de Airfryer. Na het eten heb ik een call met mijn management en neem ik als snack nog magere stracciatellakwark met cruesli.

Donderdag

“Ik ontbijt wederom met stracciatellakwark en chocolade cruesli. Daarna moet ik even naar de huisarts, en heb ik een afspraak voor laserontharing. Als lunch eet ik een kipsalon van Muscle Meals en als tussendoortje ga ik voor lactosevrije kwark, een eiwitreep en eet ik twee sneetjes speltbrood met een kipburger. Verder ben ik vandaag bezig met planningen en content maken. Ik drink de hele dag door suikervrije limonade. Dat doe ik elke dag. Soms drink ik ter afwisseling een cola zero of een andere light frisdrank. ’s Avonds eet ik een rijstschotel met broccoli, gehakt en kaas. Als toetje chocolade proteïnepudding.”

Annebel

Vrijdag

“Vandaag heb ik mijn ooglidcorrectie. Mijn schoonmoeder en René gaan mee, en we stappen rond half elf in de auto om naar de kliniek in Amsterdam te rijden. Voor we in de auto stappen, eet ik weer stracciatellakwark met chocolade cruesli. Voor de ooglidcorrectie word je plaatselijk verdoofd. Ik heb even een paniekaanval, maar de artsen weten me gerust te stellen en René houdt mijn hand vast. Na de ooglidcorrectie gaan we meteen weer naar huis. Als lunch eet ik twee volkoren wraps met light roomkaas en kipfilet. Daarna eet ik nog een plak zelfgemaakte bananencake. De artsen raden me aan om de komende week rustig aan te doen. Als René gaat sporten houd ik daarom een kleine siësta. Daarna drink ik een ijskoffie en als avondeten eten we friet uit de Airfryer met kipfilet. ’S avonds kijken we lekker op de bank een serie: Euphoria. Een heel goede serie, maar wel heftig! Als snack eet ik aardbeien en nog een proteïne chocolademousse.”

Zaterdag

“Ik slaap eigenlijk nooit uit, maar vandaag pak ik goed mijn rust en gun ik mezelf een paar uurtjes extra. Zoals elke ochtend wandel ik met de hondjes. Het is superwarm weer en omdat ik niet met mijn gezicht in de zon mag, draag ik een hoedje en een zonnebril. Als ontbijt eet ik Alpro stracciatellakwark met chocolade cruesli. Daarbij drink ik twee cappuccino’s met havermelk. Door de storm die woensdag was geweest is onze spiegel in de tuin kapotgewaaid, daarom gaan René en ik naar het tuincentrum voor een nieuw exemplaar. Als lunch eet ik pasta bolognese van Muscle Meals en daarbij neem ik nog twee sneetjes brood met twee eieren en kipfilet. Ik doe de hele dag rustig aan en eet als tussendoortje aardbeien met daarbij een ijskoffie. ‘s Avonds maak ik zelf pizza en als toetje eet ik nog een proteïne hazelnootpudding.”

Zondag

“Mijn ontbijt bestaat weer uit Alpro stracciatellakwark met chocolade cruesli. Daarbij drink ik een cappuccino met havermelk. René en ik wandelen even met de hondjes en omdat het mooi weer is gaan we daarna samen met mijn zusje naar een mooie recreatieplas. Daar eet ik als lunch een snee speltbrood met één ei en kipfilet. Omdat er een storm wordt voorspeld, blijven we maar een paar uurtjes. We rijden door naar Loetje waar we lekker uit eten gaan.”

Annebel

“Als voorgerecht bestel ik carpaccio en als hoofdgerecht eet ik een middelgroot biefstuk. Daarbij drink ik cola zero. Als toetje een kop verse gember thee. Thuis wandelen we weer even met de hondjes en kijken we Euphoria verder met daarbij een lekkere koek van Belicio.”

Beeld: NL Beeld / Arjo Frank | Privébeelden Annebel Vischer, NL Beeld

Laatste nieuws