Wauw! Shelly Sterk zwanger van tweede kindje

Onwijs bijzonder!

Gouden Televizier-Ring Gala 2018 - Rode Loper

Fantastisch nieuws voor de Nederlandse presentatrice. Shelly Sterk is namelijk in verwachting van haar tweede kindje.

Grote broer Jake

Gisteren verscheen er een hele bijzondere video op het Instagram-account van Shelly Sterk. Haar 3-jarige zoontje Jake kreeg te horen dat papa Mark en mama Shelly een geheimpje moesten vertellen. "Mama heeft een baby'tje in haar buik", fluistert de presentatrice. "Dat huisje waar jij vroeger woonde, daar zit nu een broertje of zusje in", gaat ze verder. Jake is zichtbaar onder de indruk en kijkt direct naar de buik van Shelly.

Grote bak snoepjes

Shelly heeft nóg een verrassing voor hun 'Jakey'. Samen met Mark tovert ze een enorme bak met allerlei lekkere snoepjes tevoorschijn. Op de voorkant van de bak is een foto van de baby geplakt. De 3-jarige peuter geeft aan dol op snoep te zijn. "Elke dag na het avondeten, mag jij een snoepje uit deze pot pakken", legt de presentatrice uit. Shelly benadrukt dat Jake er één per dag mag. "Als alle snoepjes op zijn, dan komt de baby." Jake zijn reactie is kort, zoet en krachtig: "Wauw." Cute!

Reacties

Het barst van de felicitaties in de comments. Zo reageert JayJay Boske: "Wat mooi! 💙🙏". Ook Mikky Kiemeney, die zelf in verwachting is van haar eerste kindje, laat van zich horen: "Ahhhh gefeliciteerd 😍❤️❤️"

Bron Grazia | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank, Instagram

Celebrities
  • NLD/Amsterdam/20181011 - 53ste Gouden Televizier-Ring Gala 2018 in AFAS Live Op de foto: Shelly Sterk