What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Professional female golfer holding golf club on field and looking away. Young woman standing on golf course on a sunny day.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Bezoek het golfevent Big Green Egg Open

Golfen ouderwets? Welnéé! Het zijn echt niet meer alleen de oude mannen uit ’t Gooi die zich wagen aan de sport, en de green is nog nooit zo toegankelijk geweest als anno nu. Golfen is namelijk hartstikke goed voor zowel lichaam als geest. Met je hebben en houden over de golfbaan sjouwen verbrandt natuurlijk de nodige calorieën. En de diepe concentratie die je nodig hebt om in zo min mogelijk swings dat balletje in de hole te krijgen? Dat is hart-stik-ke goed voor je hersenen. Benieuwd geworden of golf ook iets voor jou kan zijn? Plan dan meteen met je vriendinnen een uitstapje naar de Hilversumsche Golf Club. Hier vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september de Big Green Egg Open plaats. Een ticket heb je al vanaf 5,99 en koop je via Golf.nl/tickets.

Gedurende dit bijzondere weekend kun je genieten van een sterk staaltje topgolf, met titelverdedigster Anna Nordqvist en nationale trots Anne van Dam. Bovendien zijn er gratis golfworkshops te volgen, is er volop vertier op hole 19, én deelt Executive Chef van Big Green Egg Europe, Michèl Lambermon, zijn ultieme culi-tips. Kortom: dat wil je niet missen. Met wie ga jij voor zo’n sportief uitje?

Horlogemerk EBEL steekt het Sport Classic Grande-horloge in een Luscious Red-jasje

EBEL is on fire. Het merk komt ons weer verblijden met twee nieuwe edities in twee krachtige, rode tinten. Het EBEL Sport Classic Grande-horloge Luscious Red geeft een fearless indruk, die het horloge zowel een sport-chique als elegante touch geeft. Deze nieuwe Sport Classic-edities stralen door hun kleur energie, persoonlijkheid en levendigheid uit.

De eerste variant heeft een egale, glanzend rode wijzerplaat. Een detail dat bovendien zeker het noemen waard is, is dat de tijd wordt aangeduid met Romeinse cijfers en prachtige diamanten. En hoewel de wijzerplaat van het tweede horloge ook krachtig rood is, is-ie net een beetje anders. Zo is de wijzerplaat voorzien van een netmotief voor een extra edgy touch.

Zoals we van het EBEL Sport Classic-horloge gewend zijn, hebben de armbanden van deze vuurrode exemplaren ook weer gebogen golfschakels. Aangezien het horloge bedoeld is voor de sporty vrouw, kan het horloge wel tegen een stootje en is-ie waterbestendig. Ideaal!

Bezoek de stijlvolle Sundowner in Eindhoven

Deze zomer brengt Whispering Angel (jawel, de favoriete rosé van onder andere Adele) de Provence naar Nederland met de sfeervolle Sundowner Events. Met livemuziek, smaakvolle hapjes van The Harbour Club, én natuurlijk een goed glas rosé kun je je zomer dit weekend helemaal in style afsluiten in de lichtstad, Eindhoven.

Whispering Angel is een van de rosés van Château d’Esclans, en is afkomstig uit de Provence. Met tonen van verse citrus, rozenblaadjes en roodfruit is het geen wonder dat deze elegante rosé favoriet is bij vele celebs. Op 3 september wordt The Harbour Club in Eindhoven omgetoverd tot de Provence, en kun je hier op een bijzonder sfeervolle manier je zomer afsluiten! Zeker zijn van een plekje? Dan reserveer je hier.

De gym class look is dé make-uptrend van het moment

Op de catwalk in Kopenhagen ging het er anders aan toe dan we gewend zijn van fashion weeks. Waar bij de meeste grote shows meteen duidelijk is dat de visagist flink tekeer is gegaan bij de modellen, zagen we in de hoofdstad van Denemarken dat die cakey make-uplook verleden tijd is. In plaats daarvan liepen de modellen over de runway alsof ze zo van een pilateslesje kwamen: nauwelijks opgemaakt, glowy en vrij van onzuiverheden.

Deze nieuwe look heet de gym class look, en is alles wat je bij die naam verwacht. De look die je wil creëren, is dat het lijkt alsof je net terugkomt van een casual sportsessie – de ladies die een hoofd als een tomaat krijgen na een rondje hardlopen even buiten beschouwing gelaten. Dit betekent: een glowy huid, gezonde blos op de wangen en een subtiel kleurtje op de lippen.

Om de gym class look zelf te creëren is het handig om een BB-cream te gebruiken. Deze geeft een natuurlijke dekking over je onzuiverheden zonder dat het een cakey effect heeft. Vervolgens gebruik je een cream bronzer om je jukbeenderen wat aan te zetten en een perzikkleurige blush en subtiele highlighter voor dat healthy effect. Eventueel een likje mascara en wat lipgloss and you’re good to go.

Scoor een vegan Soft Serve in de kleurrijke pop-up store van Oatly

Enkele weken geleden kwam Oatly met iets leuks: een vegan softijsje, de Oatly Soft Serve. Lekker romig, maar dan zonder lactose of dierlijke ingrediënten. Sinds midden juli kon je het ijsje scoren bij Oatly’s eerste pop-up store in Amsterdam, die tot en met het einde van deze maand geopend is. Je kunt kiezen voor heerlijke toppings als aardbeien, kersen of stroopwafel en drizzles als gezouten karamel, bessen en chocolade. Yum! Heb jij nog zin om het ijsje deze week – op een geweldige locatie – uit te proberen? Snel dan naar de Prinsengracht, want je kunt er nog tot en met 31 augustus terecht!

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock, EBEL, Instagram, Whispering Angel

Lifestyle
  • Professional female golfer holding golf club on field and looking away. Young woman standing on golf course on a sunny day.