Dit is het anti-puistjesmiddel waar Bella Hadid en andere sterren bij zweren

Het goedje schijnt wonderen te doen tegen onzuiverheden.

16th annual God s Love We Deliver Golden Heart Awards

Hoewel wereldsterren als Bella Hadid, Kylie Jenner en Lili Reinhart natuurlijk trouw hun skincare routine opvolgen, hebben ook zij wel eens een puistje hier en daar. De beroemdheden schijnen dit stuk voor stuk te bestrijden met hetzelfde wondermiddeltje. Het gaat om dít anti-puistjesmiddel.

Wondermiddeltje

Bella Hadid is zowat het boegbeeld voor een egale en stralende huid. En ondanks dat Kylie Jenner haar eigen skincare-lijn heeft, zweert ze bij dit product van een ander merk. Je kunt je geld er dan ook wel op inzetten dat het een goed merk moet zijn. Kylie gebruikt regelmatig de drying lotion van het merk Mario Badescu en noemt dit een wondermiddel.

De realityster gebruikt het middeltje om haar puistjes aan te stippen. Ook Bella Hadid en Lili Reinhart lieten eerder aan Glamour weten dat dit product standaard in hun beauty stash ligt.

Hoe werkt het?

Als we verschillende celebs mogen geloven, is het product een echte life saver. De lotion staat bekend om zijn opdrogende eigenschappen van witte mee-eters terwijl je slaapt. Het product bevat onder meer zwavel, salicylzuur en zinkoxide om onzuiverheden te verwijderen. Daarnaast bevat het middeltje een mengsel van kalamijn en kamfer, die de huid verzachten en kalmeren.

Hoe het werkt? De lotion mag voor gebruik niet geschud worden. Onderin het flesje zit een roze bezinksel, hier dip je een wattenstaafje in. Vervolgens stip je het puistje, na het reinigen van de huid, aan met het wattenstaafje en laat je 'm uitdrogen. That's it! 

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram

Beauty en Fashion
  • NEW YORK, NY - OCTOBER 17: Bella Hadid at the 16th annual God's Love We Deliver Golden Heart Awards at The Glasshouse on October 17, 2022 in New York City. Credit: RW/MediaPunch