Wil je (niet) weten: zo achterhaal je hoeveel tijd je hebt 'verspild' aan Netflix

Prepare yourself...

We naderen de herfst en dat betekent dat we weer wat vaker binnen zullen zitten. Het zou naïef zijn om te zeggen dat we dan niet zullen Netflixen. De streamingdienst heeft nu eenmaal heel wat film- en serieparels in diens aanbod. Maar, daarover gesproken, hoeveel tijd spenderen we eigenlijk aan Netflix?

Een handige tool

Het is heerlijk om een middagje op de bank te hangen met Netflix, maar we weten zelf ook wel dat we die tijd ook hadden kunnen spenderen aan iets productievers. Maar hey, een mens heeft z’n dagelijkse doses films en series nodig. Wil je graag weten hoeveel minuten jij hebt genetflixt sinds je een account hebt op het streamingplatform? Via de zogenoemde Netflix Calculator kun je het berekenen.

Op de website van de Netflix Calculator kun je je kijkactiviteit uploaden en vervolgens rekent deze tool uit hoeveel minuten je hebt gespendeerd met het kijken van films, series en documentaires. Tijd die je verspilde door te kibbelen met je partner over wat jullie dan in hemelsnaam gaan kijken is hierin niet meegenomen.