Marieke Elsinga blaast 'oude passie' weer nieuw leven in

De radio-dj begint weer met sporten.

Feestelijke lancering van JOE tijdens de 18jarige verjaardag van Qmusic

Ruim tien maanden geleden werd Marieke Elsinga trotse mama van de kleine Jip. Tijdens haar zwangerschap (en erna) had de radio-dj weinig tijd voor een van haar passies, namelijk sporten. Het sporten heeft ze best wel gemist, en dus gaat het roer om en maakt Marieke er vanaf nu weer tijd voor.

Mama

Marieke Elsinga kennen we natuurlijk allemaal als dé enthousiaste en energieke radio-dj van de best beluisterde ochtendradioshow van Nederland, Qmusic. Afgelopen november is ze voor het eerst mama geworden van Jip en deelt ze regelmatig lieve kiekjes van de kleine spruit op Instagram. Hoewel ze volop geniet van het moederschap, heeft ze helaas weinig tijd gehad om te sporten. Maar daar komt vanaf nu verandering in, want ze gaat weer meer tijd vrijmaken voor haar passie.

Sporten

Op Instagram deelt Marieke dat ze sinds de geboorte van Jip al blij is als ze één keer per week aan sporten toekomt, terwijl ze voorheen altijd twee of drie keer ging. "Het gaat me niet eens per se om m'n looks – ik ben echt prima tevreden en geef mezelf na het baren van een kind ook 'a break' – maar vooral om het blij worden van sporten en sterk houden van mijn lijf." Marieke is er helemaal klaar voor om de sportschoenen weer uit de kast te trekken. "Dus ik ga er weer meer tijd voor maken. Want het is echt leuk", schrijft ze.

Jip

Een tijdje was Marieke even niet te horen op de radio – naast haar vaste sidekicks Mattie Valk, Annemarie Rosing, Thom (van de Intercom) en Joe (stagiair van de show). Ze was namelijk met zwangerschapsverlof! In juni vorig jaar maakte de radio-dj haar zwangerschap bekend. Op woensdag 9 november 2022 in de vroege ochtend is het eerste zoontje van Marieke en haar vriend Sander geboren. Omdat Jip om 6.11 's ochtends ter wereld kwam, grapte ze destijds dat hij 'in de ochtendshow' is geboren.

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld, Instagram @mariekeelsinga

Celebrities
  • AMSTERDAM, 31-08-2023, Radio Brands Experience Feestelijke lancering van JOE plaats én vieren we de 18jarige verjaardag van Qmusic tijdens de Radio Brands Experience. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Marieke Elsinga