Wil je hebben: teddy dekbedovertrek van de Trekpleister

En dat voor een zacht prijsje!

Hoewel we nog van een heerlijke nazomer hebben kunnen genieten, beginnen de koudere dagen er weer aan te komen. En dat betekent dat het weer tijd is voor gezellige kaarsjes, zachte kussens en cosy dekentjes. Goed nieuws voor deze liefhebbers én koukleumen, want de Trekpleister verkoopt nu een teddy dekbedovertrek. Wil je hebben!

Gezellig én herfstproof

Nu het najaar weer in aantocht is, is het reden genoeg om je huis gezellig én herfstproof te maken. Het zomer interieur kan weer opgeruimd worden en de kaarsjes, kussentjes en dekentjes kunnen tevoorschijn worden gehaald. We brengen immers weer meer tijd binnenshuis door.

Teddy dekbedovertrek

Wanneer je heerlijk onder een warm dekentje ligt op de bank, moet je altijd nog die stap zetten om je bed in te kruipen. Maar ben je ook zo'n koukleum en stap je in het najaar ook altijd een koud bed in? No worries! Vanaf nu hoeft dat niet meer. De Trekpleister verkoopt namelijk teddy dekbedovertrekken. Het cosy dekbedovertrek bestaat uit twee verschillende zijden: teddy en uni, en is gemaakt van 100% polyester. Daarnaast is-ie verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit en kun je het item kopen in verschillende maten. Bovendien heeft het dekbedovertrek ook nog eens een zacht prijsje, want je scoort 'm namelijk al voor €19,99. Shop till you drop!

@charisma.faith Runrunrun!!! #trekpleister #teddy #teddydekbedovertrek #roommakeover #roomdecor #foryou #foryoupage ♬ family affair - JÆ
@liekesch.ugc Run don’t walk🏃🏻‍♀️#trekpleister #kruidvat #teddy #dekbedovertrek #fashion #beauty #lifestyle #ugc #ugcnederland #ugccreator ♬ original sound - Chii

Om het allemaal met elkaar te matchen, verkoopt de Trekpleister ook bijpassende hoeslakens in dezelfde kleur als de teddy dekbedovertrekken. De items kun je alleen shoppen in de winkels, dus dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde Trekpleister!

Bron: Ze.nl | Beeld: Adobe Stock