Hoe leuk: geniet van ADE op de golfbaan

Klinkt goed!

Nog heel even geduld en dan is het eindelijk zover! Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). In en rondom onze hoofdstad is er genoeg leuks te beleven op bijzondere locaties. Zo ook op de golfbaan.

ADE Golf

Inderdaad, ook op de golfbaan kun je genieten van ADE. Vorig jaar vond de eerste editie van het ADE Golf Tournament plaats. Dit was zo'n succes dat vrijdag 20 oktober de tweede editie plaatsvindt op The International – een van de beste golfbanen in Nederland.

Volgens mede-organisator is ADE Golf een heus minifestival. "Terwijl deelnemers zich een weg banen over de golfcourse, kunnen ze genieten van lekker eten, cocktails en de beats van gerenommeerde DJ's, allemaal strategisch geplaatst rondom de 18 holes", vertelt Eric Keijer.

Met het event wil de organisatie niet alleen een mooi feestje bouwen, maar ook laten zien dat golf al lang niet meer een exclusieve 'old boys club' is. "Met het ADE Golf Tournament willen we golf op een andere manier benaderen; met meer ruimte voor entertainment, los van het traditionele stoffige imago. Tijdens het toernooi zal het clubhuis veranderen in een club setting die past bij ADE. Daarnaast kunnen nieuwkomers deelnemen aan clinics op de driving range, wat zorgt voor een inclusieve en toegankelijke omgeving," legt Marc Wesseling, een van de organisatoren van het evenement, uit. Dat belooft veel goeds!

ADE Golf

Welke DJ's komen optreden? Komt-ie: DJ Chuckie, Michael Mendoza, Whoisjody?, Hans Nichritz, Sander van Ouden, Shannon Delani, DJ Janine, YAX.X, Brian S en McLee Grant. Als dat geen feestje wordt, weten wij het ook niet meer.

Wanneer: 

Vrijdag 20 oktober

Vanaf 12.00 uur

Waar: 

The International

Oude Haagseweg 200

Badhoevedorp

Bron en beeld: ADE Golf