Wauw: Anna Nooshin showt prachtige babybuik

"Hi baby 🧸", luidt de caption.

International Young Patrons Gala 2023

Anna Nooshin is op dit moment in blijde verwachting van haar eerste kindje samen met lover Thijs Boermans. De presentatrice heeft al een behoorlijke babybuik gekregen en kan inmiddels beginnen met aftellen. Op Instagram plaatste ze vandaag een prachtige video waarop je haar belly goed kan zien.

Q&A

Recent heeft Anna nog een Q&A gehouden op haar Instagramaccount waar ze prangende vragen van volgers over haar zwangerschap beantwoordde. Hierin lichtte ze alvast een tipje van de sluier op over haar babynaam en vertelde ze wat ze van haar veranderende lichaam vindt.

Oké, Anna deelt dan niet superveel over haar zwangerschap, maar een aantal weken geleden beantwoordde ze toch een paar vragen van haar volgers in een Q&A. Zo wilde een volger weten of ze al een babynaam heeft en of deze Perzisch zal zijn. Anna komt zelf namelijk uit Teheran. “Jaa, er zal zeker iets Perzisch inzitten”, verklapte ze. Ze heeft overigens nog niet verteld of het een jongen of meisje wordt. Een andere volger vroeg hoe ze omgaat met haar veranderende lichaam. Anna vertelde dat ze het vooral moeilijk vindt dat andere mensen snel wat van zwangere vrouwen die over hun lichaam klagen vinden. “Ik zou willen dat we allemaal wat empathischer waren”, stelt ze.

Babybump

Anna showt dan ook vol trots haar babybump op haar Instagram-account met heel wat prachtige kiekjes. Enne, zo ook vandaag. In een video die de mommy to be deelt op haar Instagram, zien we Anna gehuld in een prachtige lange witte jurk waar haar buikje mooi in uitkomt. "Hi baby🧸", luidt de caption.

Ook in de reacties kan Anna rekenen op een lading complimenten. Zo schrijft Joan van den Herik: "zo moooooi❤️" en reageert Noor de Groot: "😍😍😍" Anderen reageren met: "You look amazing❤️❤️", "Prachtig ben je❤️" en Prachtig Anna❤️❤️"

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: Instagram @annanooshin, NL Beeld
Celebrities
  • NLD/Amsterdam/20230603 - Rode loper event â" International Young Patrons Gala 2023 â" Nationale Opera & Ballet Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Anna Nooshin