Om deze reden ligt er nooit tandpasta in een hotelkamer

Aha!

Beautiful woman wearing a bathrobe. Young happy woman enjoing in hotelroom.

Een van de leuke dingen aan een hotel zijn de gratis goodies die je op de kamer vindt. Hoe leuk is het om de minishampoo en douchegel op je vacay te proberen? Misschien dat je er nooit bij stil gestaan hebt, maar is het niet gek dat er wél altijd douchegel en shampoo voor je in de hotelbadkamer klaarligt, maar nooit een kleine tube tandpasta? Daar is blijkbaar een goede reden voor.

Vergeten

Je hoeft niet in paniek te raken als je een vakantie of weekendje weg hebt geboekt en je bent je douchegel of shampoo vergeten, want grote kans dat je hotel dat voor je heeft klaarliggen in je kamer. Als je geluk hebt heeft je hotel zelfs een paar miniversies van een luxemerk in de badkamer liggen. Winnen!

Maar mocht je de tandpasta niet meegenomen hebben, dan heb je wel een probleem. Want is het je weleens opgevallen dat er nooit tandpasta bij die free goodies zit? Toch is er een hele specifieke reden voor dat hotels hier geen rekening mee houden.

Geen vraag naar

Hotels worden niet op de gratis producten in de kamer beoordeeld. Het is slechts een leuke extra. Daarom hebben sommige hotels ook helemaal geen kleine goodies in de kamers. Ook op vergelijkingssites wordt er niets over tandpasta gezegd, waardoor de meeste hotels het dus niet aanbieden. Daarnaast wordt er door gasten ook niet vaak naar gevraagd. Meestal heb je het voor de zekerheid toch wel bij je.

Voor sommige hotels is het ook money wise dat dit verzorgingsproduct niet wordt aangeboden. Het zou een hoop extra geld kosten en een hip merk dat tandpasta verkoopt, bestaat momenteel niet. Het zou niet in het plaatje passen naast de mooie en luxe douchegels en shampoos die wel op de markt verkrijgbaar zijn. Aha!

Bron: Marie Claire archief | Beeld: Adobe Stock