Oh my: Action verkoopt de echte Magic Bullet

En dat voor 'n prikkie!

Smoothielovers opgelet! Snijd jij je ingrediënten van je smoothie altijd handmatig? Dan hebben we goed nieuws voor je. Action verkoopt namelijk de echte Magic Bullet voor een prikkie! Dat wordt dus snel scrollen naar de Action website.

Magic Bullet

Ben jij wel in voor een gezonde smoothie maar heb je nooit zin om al die ingrediënten handmatig te snijden, omdat je geen fortuin uit wilt geven aan een dure blender? We get that. Dan is dit nieuws nog net een tikkeltje leuker. Action verkoopt namelijk de échte Magic Bullet voor een schaars prijsje van maar €29,95 (!).

Het compacte model (0,45 liter) is superhandig om een smoothie mee te bereiden, maar dat is natuurlijk niet het enige waar je deze multifunctionele blender voor kan gebruiken. Zo kun je er sauzen in maken, maar kun je er ook noten en kruiden in fijn hakken én kun je er gemakkelijk babyvoeding mee bereiden.

Makkelijk in gebruik

Daarnaast is de blender supermakkelijk in gebruik. Je zet de beker vol ingrediënten op de motor en drukt hem wat harder aan. Je hoeft dus niet te kijken naar knopjes, hoe makkelijk!

De gehele set bestaat uit het volgende: 1x een motor, 1x een beker, 1x een mes en 1x een deksel. Omdat de Magic Bullet zo compact is kun je hem na gebruik makkelijk schoonmaken door hem in de vaatwasser te doen. De messen moet je wel handmatig schoonmaken, maar dat is gewoonweg een kwestie van heet water eroverheen en je bent klaar.

Exclusief online verkrijgbaar

Ben jij dus verkocht en wil jij de Magic Bullet zo snel mogelijk in huis hebben? Wacht dan niet te lang! Enne, om je nog wat moeite te besparen laat de Action je niet eens naar de winkel komen. Je kunt de Magic Bullet namelijk alleen maar online kopen. Dat wordt dus snel doorscrollen naar de Action website!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock