Olcay Gulsen blikt terug op zware tijd: ‘Tijdens succes ongelukkiger dan ooit’

'Ik besefte: ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit'

Olcay Gulsen is op dit moment happier than ever. Ze heeft een fijne omgeving en is blij met haar werk Echter, dit is niet altijd het geval geweest. In het programma Sterren op het Doek vertelt de beauty over een moeilijke periode uit haar leven.

Ongelukkig

In Sterren op het Doek doet Olcay een boekje open over een periode waarin ze veel dure spullen kocht. “Ik besefte: ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit”, vertelt ze. Olcay groeide op in een onveilige thuissituatie, waarbij sprake was van huiselijk geweld. “Ik ben misschien wel ongelukkiger dan dat meisje dat niets te eten had”, zegt ze over de tijd waarin ze een burn-out kreeg.

Inmiddels gaat het goed met Olcay, en kan ze terugblikken op een periode waarin ze veel heeft geleerd. “Ik ben heel diep gegaan voordat ik bij dat punt kwam”, vertelt ze er wel bij. “Ik denk als ik eerder hulp had gezocht, dat ik er eerder uit was gekomen.”

Nieuw programma

Onlangs kwam Olcay nog met heel leuk nieuws. Ze is op dit moment namelijk bezig met het maken van een nieuw entertainmentprogramma. Wat dat precies is, dat houdt ze nog even geheim, al lichtte ze vorige maand al wel een tipje van de sluier op. “Het is een combinatie tussen informatief en entertainment”, vertelde de brunette in een gesprek met RTL Boulevard. Olcay gaat in het programma niet aan de slag als presentatrice, maar krijgt een rol waarmee ze al wel bekend is. “Ik denk ook wel dat ik heel goed een soort wing-lady kan zijn voor mensen”, aldus Olcay.

Wanneer de nieuwe show met Olcay te zien is, verklapt ze voorlopig nog niet. Wel weten we dat het programma op een streamingdienst uitgezonden zal worden. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws