Stijlvol het nieuwe jaar in met een budgetproof sportoutfit van TK Maxx

New year, nieuwe sportoutfit!

Nu de feestdagen weer achter de rug zijn en het nieuwe jaar is begonnen kunnen de goede voornemens weer uit de kast. Heb jij 'fit worden of blijven' op jouw to do list voor dit jaar staan? TK Maxx helpt jou om de perfecte sportkleding te vinden. Van een nieuwe drinkfles tot aan nieuwe hardloopschoenen: het warenhuis heeft spullen voor iedereen.

Goede voornemens

De maand januari draait voor menigeen helemaal om goede voornemens. Waar de een zich wil focussen op het kwijtraken van een paar kilo's, is de ander druk in de weer met het halen van een nieuw persoonlijk record tijdens het hardlopen. Wat je doelen en goede voornemens ook zijn: TK Maxx helpt je jouw goede voornemens waar

te maken met een gevarieerd aanbod aan sportkleding en attributen voor iedereen. Bij TK Maxx vind je alles om je lekker in het zweet te werken, voor elk budget. Ideaal na een dure feestmaand, waarin veel mensen lekker hebben genoten en nu willen besparen.

Bij TK Maxx begin je het jaar budgetproof en scoor je sportkleding van grote merken, maar dan altijd tot tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Zo vind je er zelfs t-shirts, korte broeken en sportleggings voor minder dan €17,99. Wait, whut?

Keuzevrijheid

Je hebt daarnaast de keuze uit heel veel verschillende merken. TK Maxx heeft veel internationale merken van over de hele wereld, maar ook geliefde merken van Nederlandse bodem. Zo is er voor ieder wat wils. Zoek jij nog een nieuwe sportoutfit om zelfverzekerd naar de sportschool te gaan? Dan ben je bij TK Maxx zeker aan het juiste adres. Maar sport je liever thuis? Dan vind je naast sportkleding ook talloze attributen als elastieken, dumbells, matjes en waterflessen. Hallo, eigen thuisgym!

De shopervaring bij TK Maxx draait helemaal om schatzoeken, ofwel: het vinden van pareltjes. Alle winkels krijgen meerdere leveringen per week waarbij iedere levering bestaat uit duizenden artikelen. Dankzij dit snel veranderende aanbod is er doorlopend wat nieuws te vinden, en altijd met voordeel. Ideaal!

Veel winkels

TK Maxx heeft 16 winkels in Nederland: Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer. Goed om te weten: het aanbod kan per winkel variëren.

Bron & Beeld: TK Maxx