4x items die op onze last minute Christmas running wishlist staan

Deze items zijn te leuk!

Back view of woman's legs with sport shoes jogging in snow

Nog op zoek naar een last-minute sportief cadeau? We got you covered! Hoog op ons lijstje staat namelijk de Brooks Running Run Merry collectie!

Hardloopcollectie

Ja je leest het goed, een hardloopcollectie volledig gericht op de feestdagen. Met rode geruite legging, winterse muts en shirts met teksten als Running on sugar and spice en Snow what fun it is to run. We like!

Brooks

Hoogtepunt

Hoogtepunt van de collectie is de sneeuwwitje kerstige hardloopschoen, geïnspireerd op de sneeuwglobes met witte sneeuwvlokken. Gelukkig is deze schoen een stuk minder zwaar - de DNA AMP v2 foam is zelfs 10% lichter dan bij het vorige model - en zorgt de demping in de zool voor ultiem comfort. De ademende stretch stof, versierd met sneeuwvlokkenpatroon, zorgt voor een flexibele en perfecte pasvorm.

De rode zool met speciaal patroon laat niet alleen de mooiste voetafdrukken achter in de sneeuw, deze zorgen ook voor een comfortabele en fijne afwikkeling. Als je nu geen reden hebt om kerst te beginnen met een rondje hardlopen, dan weten wij het ook niet meer.

Merry Running! 🎄

Beeld: Brooks, Adobe Stock