Real Housewife Djamila: 'Ik volgde het snoepdieet'

Inmiddels heeft ze haar natural curves omarmd.

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

Als model was ze graatmager, maar inmiddels geniet Real Housewife of Amsterdam Djamila van heerlijk eten en doet ze liever niet aan sporten. "Het interesseert met totaal niet wat een ander van me denkt", vertelt ze aan Beau Monde.

Snoepdieet

"Als ik eerlijk ben, heb ik altijd behoorlijk ongezond geleefd. In mijn werk als DJ leefde ik heel onregelmatig en dan was het makkelijk om snel iets te snacken", legt Djamila uit. Ook toen ze modellenwerk deed was ze wel slank, maar niet gezond. "Dan nam ik één frietje per dag. Ook volgde ik het snoepdieet. Dan snackte ik de hele dag uit een zak winegums, en at verder niets. Echt, nul voedingswaarde ook. Nu denk ik: Djamil, waar was je mee bezig?"

Natural curves

Inmiddels heeft Djamila haar natural curves omarmd, al ziet ze haar buik liever anders. "Misschien komt het door de frituur of door de alcohol, maar dat buikje hoeft voor mij niet. Die moet plat. Dus ik probeer gezonder te eten." Maar toen haar chef op vakantie was, moest ze zelf de keuken in duiken. En dat was geen succes. "We hebben daarom maandenlang van takeaway genoten, en kozen niet altijd de meest gezonde optie. Gelukkig is de kok terug, en dus eet ik nu meer verse salades met een gegrild visje."

Trainen

Zo mager als ze vroeger was, dat hoeft van de realityster niet meer. "Het interesseert me totaal niet wat een ander van me denkt. Ik lig niet wakker van kritiek over mijn uiterlijk." Je zult haar dan ook niet vrijwillig in de sportschool vinden. "De laatste keer dat ik fanatiek gesport heb, is zeker vijftien jaar geleden." Maar nu ze meedoet aan Boxing Influencers, komt ze niet meer onder het trainen uit. "Dat neem ik heel serieus, maar echt... zodra de opnames erop zitten, rijd ik meteen naar de McDrive."

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld