Heel leuk nieuws voor Donny Roelvink en Jay-Jay Boske

Dit belooft veel goeds!

Donny Roelvink en Jay-Jay Boske hebben samen de podcast Voorbij Je Grenzen. Tijdens de afleveringen van hun podcast komen onder meer inspirerende verhalen van hun gasten over grenzen verleggen aan bod. Daarom komen de heren nu met iets heel leuks: de Special Forces VIPS-editie!

Voorbij Je Grenzen x Special Forces VIPS

Vanaf morgen kunnen we dan eindelijk kijken naar de eerste afleveringen van het vierde seizoen van Special Forces VIPS. Enne, dat is niet het enige waar we van kunnen genieten. Zo hebben Donny Roelvink en Jay-Jay Boske zojuist gedeeld dat ze met een speciale Voorbij Je Grenzen x Special Forces VIPS-editie komen.

“In samenwerking met Videoland starten we morgen met een serie afleveringen waarin deelnemers van Special Forces VIPS centraal staan”, begint Donny zijn gedeelde bericht met Jay-Jay op Instagram. “Dit is de ideale match, want deze BN’ers gaan stuk voor stuk voorbij hun grenzen in dit bizarre avontuur. We spreken met ze nadat ze uit het programma zijn en horen exclusief hoe ze het hebben ervaren en welke waardevolle lessen ze hieruit hebben gehaald. We werpen een blik op de uitdagende periodes in het leven van deze bekende gezichten. Op welke manier zijn ze sterker geworden dankzij deze ervaringen en kunnen ze het nu toepassen in hun dagelijks leven?”

Op Instagram delen de heren alvast een sneak peak van de afleveringen die gaan komen:

De Voorbij Je Grenzen x Special Forces VIPS-afleveringen zijn elke zondag om 9.00 uur te beluisteren via YouTube en Spotify.

Special Forces VIPS

Het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS belooft wederom loodzwaar te worden. Daarnaast vindt dit seizoen niet plaats in het koude Bulgarije of Slovenië, maar in de bloedhete Marokkaanse Sahara!

Onder leiding van stafleden Erik WegewijsBas KremerMitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Hiervoor ondergaan ze een loodzware training in de Sahara. De deelnemers worden wederom uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zich keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten.

Degenen die dit keer meedoen aan Special Forces VIPS zijn niemand minder dan Demi de BoerThijs BoermansEdith BoschKim FeenstraOlcay GulsenMerlijn KamerlingAyoub LouihraniLondon LoyBizzeyHarrie SnijdersMaria TailorDemy de Zeeuw.

Special Forces VIPS is vanaf morgen wekelijks te zien bij Videoland.

Beeld: NL Beeld