Beschuit met muisjes! Anna Nooshin is bevallen

Wát een mooie naam!

International Young Patrons Gala 2023

Geweldig nieuws voor Anna Nooshin en Thijs Boermans! De twee delen trots op Instagram dat zij ouders zijn geworden van dochtertje Nala.

Baby Nala

"Hi Nala 🎀💕", luidt de caption van het bericht waarin Anna Nooshin haar new born voorstelt aan haar volgers. Wat een prachtige naam! In Anna haar story deelt ze de video nogmaals. "Welcome to this world baby Nala. I was born the day you were born 💕💕." Ook kersverse papa Thijs deelt de video op zijn Instagram story. "Hi kleine 💕", schrijft de acteur. Héle trotse ouders. Te lief!

Instagram @annanooshin

In verwachting

In augustus maakte Anna bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Op haar Instagram-pagina deelde ze een video waarop duidelijk een baby belly te zien is. Ze schreef er een hartje bij.

Anna en Thijs houden hun liefdesleven vooral lekker privé. Zo zien we Anna vooral op foto's in haar ééntje schitteren. Toch deelt het stel nu een beeld met elkaar in het ziekenhuis. Ze zien eruit als een happy couple! We zijn benieuwd of de twee kersverse ouders in de toekomst meer beelden met elkaar en hun kleine spruit Nala zullen gaan delen. Wij wensen het gezinnetje in ieder geval erg veel geluk toe. Namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @annanooshin en @thijsboermans | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank