Before & after: Dave Roelvink deelt bizarre transformatie

Wauw!

The Best Social Awards 10 Years

Dave Roelvink had vorig jaar een terugval, maar is inmiddels alweer bijna een half jaar clean. En dat is te zien. Op Instagram deelt hij een before & after foto.

Dankbaar mens

Op Instagram deelt Dave twee foto's. "Bizar om te zien wat de drank en drugs fysiek, maar vooral mentaal, met mij hadden gedaan en dat ik dat op dat moment niet eens doorhad", schrijft het erbij. "Ik ben er nog lang niet, maar ben een dankbaar mens op het moment dat ik deze foto’s nu naast elkaar hou."

Vreselijk zwaar

De realityster wil iedereen laten weten dat verandering mogelijk is, als je er écht voor gaat. "Ik ben niet speciaal, bijzonder of een uitzondering. Als jij er genoeg van hebt en vol voor een nieuwe kans in het leven wilt gaan, is het mogelijk", zeg hij. Hij laat ook weten dat het niet makkelijk is. "Het is soms vreselijk zwaar, pijnlijk en confronterend, maar aan het einde van de rit is het het allemaal waard."

Verkeerde keuzes

Vorig jaar ging Dave uit elkaar met zijn vriend en de moeder van zijn kind. Niet lang daarna vertrok hij naar rehab. "Ik ben erg ver van mezelf verwijderd geweest, heb de mensen om me heen pijn gedaan en verkeerde keuzes gemaakt", vertelde hij toen. "Ik wilde mezelf gewoon constant verdoofd houden en wilde in een roes leven. Ik wilde niet geconfronteerd worden met de werkelijkheid en niet de puinhoop hoeven zien."

Beeld: NL Beeld