Puur natuur: Selena Gomez deelt make-uploze foto

She strikes again!

Los Angeles Premiere Of Lola

Selena Gomez, queen of make-uploze selfies, strikes again! Op Instagram Stories schittert de zangeres puur natuur op een foto.

Make-uploos

Als founder van Rare Beauty is Selena dol op make-up. Maar, ze vindt het net zo belangrijk om te laten zien dat je ook zonder een laag maquillage prachtig bent. Eens in de zoveel tijd deelt ze een eerlijke make-uploze selfie en dit weekend was het weer zover. Op Instagram Stories prijkt haar au naturel gezicht en wat is ze mooi he?

Puur natuur

Het is niet de eerste keer dat de zangeres puur natuur op social media verschijnt. Moe, met rimpeltjes, met puistjes, met out-of-bed-look: Selena laat het allemaal zien. Een herkenbaar beeld voor veel vrouwen in plaats van de gewoonlijke bewerkte foto’s op het sociale medium.

Ideaalbeeld

Eind vorig jaar sprak Selena met People over schoonheid. "Ik geloof er heilig in dat iedereen uniek en bijzonder is. Je mooi voelen hoort niet bij één bepaalde kwaliteit", vertelde ze toen. "Toen ik opgroeide, voelde ik de druk om te voldoen aan een bepaald ideaalbeeld. Daardoor wil ik me nu tegen de onrealistische schoonheidsidealen verzetten. Ik wil deel uitmaken van het stigma rond mentale gezondheid en het bespreekbaar maken."

Bron: ELLE US | Beeld: NL Beeld, Instagram