Zara Goedemans deelt eerlijke foto van lichaam na bevalling

"Ik voelde me er zo onzeker over."

Influencer Zara Goedemans deelt op Instagram een eerlijke foto van haar lichaam na de bevalling. "Ik voelde me er zo onzeker over."

Post-baby body

Zara, ook wel bekend als Zaar, is misschien wel een van de bekendste TikTokkers van Nederland. Ze raakte op haar 20e ongepland zwanger en deelde dat avontuur openlijk op social media. Inmiddels is ze al ruim vijf maanden de trotse moeder van haar dochter Macy.

Moeder en dochter vertoeven nu op het zonnige Bonaire en daar deelt Zara voor het eerst een foto van haar lichaam na de bevalling. In bikini op een strandbedje poseert ze met haar hand op haar buik. "Ik voelde me zo onzeker over mijn groeistrepen. Tot ik me realiseerde dat striae een soort eremedailles zijn voor het wonder dat je lichaam is."

Reacties

Deze eerlijkheid op het platform is precies waar vrouwen op zaten te wachten. "Je hebt geen idee hoeveel je me hebt geholpen met deze post", "Dit moet vaker gedeeld worden" en "Zo knap van je om je zo kwetsbaar op te stellen", luidt het in de reacties. Andere steken haar een hart onder de riem: "Niet onzeker zijn, je bent prachtig" en "Je hoeft je nergens voor te schamen".

Steeds vaker delen influencers hoe hun lichaam er echt uitziet na het krijgen van een kind. Een mooie tegenhanger van de perfecte Instagram plaatjes als je het ons vraagt. Onder andere Jessie Jazz, Rose Bertram en Famke Louise gingen Zara voor en deelden een kiekje van hun lichaam na de bevalling.

Bron & Beeld: Instagram