Win een ticket voor het Brooks x Happy in Shape Bra event

Ben jij erbij?

Ben jij op zoek naar de perfecte sport-bh? Omcirkel vrijdag 19 april groot in je agenda, want dan heb jij de kans om aanwezig te zijn op het Brooks x Happy in Shape Bra event.

Bra event

Op vrijdag 19 april komen influencers, de Happy in Shape redactie en andere genodigden bij elkaar om de Brooks sports bh's te testen in een intieme setting. Extra leuk: wij mogen ook 15 lezeressen blij maken met een ticket.

Met het indrukwekkende Olympisch Stadion als decor krijg je op deze dag de kans om de nieuwste Brooks collectie te zien én te testen. Samen met een expert zoek je uit wat de perfect fit is voor jouw behoeftes en bespreken we alle ins en outs rondom de Run Bra collectie, de bevindingen en natuurlijk de ervaringen van de Brooks Run Collective lopers. Tijdens het event is er voldoende mogelijkheid om al jouw vragen te stellen, zijn er interessante talks en sluiten we af met een gezellige oostmediterrane borrel, geheel verzorgd door restaurant Neni. Daarna ga je met jouw perfecte sport-bh, veel nieuwe kennis en een goedgevulde goodiebag naar huis.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 – 14:30 Inloop

14:30 – 15:15 Presentatie van Bra Expert Mandy

15.15 – 16:00 Find your Perfect Fit!

16:00 – 16:30 Boob Talk

16:30 – 17:15 Borrel & Einde

Ben jij erbij?

Of je nou een doorgewinterde sporter bent of pas net komt kijken, dat maakt allemaal niet uit. Iedereen is welkom op het event.

Waar? HQ Brooks bij het Olympisch Stadion te Amsterdam

Wanneer? Vrijdag 19 april 2024

Hoe laat? Van 14:00 tot 17:15 uur

Wil jij hierbij zijn? Wij mogen 15 lezeressen uitnodigen. Laat onder *deze Instagram-post* weten waarom jij bij het event aanwezig wil zijn. Wil je samen met iemand komen, vergeet je sport-buddy dan niet te taggen zodat zij óók mee kan doen. Alleen ben je uiteraard ook welkom, je zult genoeg nieuwe mensen ontmoeten!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 31 maart 2024. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.