3 Activewear trends voor het voorjaar

Summer bodies are made in the winter.

Fit girl doing fitness workout.

Summer bodies are made in the winter. Dat betekent dat het nu tijd is om aan de bak te gaan. Wat je nog dat extra zetje motivatie geeft? Een mooie sport outfit. Wij zetten de 3 grootste activewear trends van het moment op een rij.

Varsity

Join the club: de varsity-look is een van de grootste trends van dit seizoen. Preppy, maar stoer. Casual, maar girly. Denk aan een cocktail van Grease, Clueless and Gossip Girl. De trend geïnspireerd op schooluniformen zit vol met knallende kleurtjes en retro printjes, dus reken er maar op dat je bekijks trekt in de sportschool. De nieuwste lentecollectie van Stronger, Ivy Era, speelt perfect in op deze trend. Hoe leuk zijn deze items?

Barbiecore

C'mon Barbie, let's go party! Als er één fashion trend is waar je niet omheen kunt dit jaar, is het Barbiecore. Volledig roze looks geïnspireerd door, jawel, Barbie. Van de catwalk tot de rode loper en van influencers tot celebs; iedereen hult zich in het roze. En dat zie je niet alleen terug op de red carpet en bij modemeisjes, maar ook in sport-looks. Klaar voor een all pink look? Dan ben je bij Goldbergh aan het goede adres. De keuze is reuze, kijk zelf maar!

Earthy tones

Harde kleuren als zwart en donkerblauw mogen plaatsmaken voor zachte, aardetinten. Denk aan bruin, beige en kaki. Deze kleuren zijn zacht, maar ook vrouwelijk. Daarbij zijn ze net zo praktisch en makkelijk te combineren als de koudere kleuren zwart, wit en grijs. Ondanks dat het nu een trend is, zijn dit kleuren die eigenlijk nooit out of style zijn, wat betekent dat je de items nog jaren zult dragen. Bij PUMA slaag je gegarandeerd op dit gebied; dit zijn onze favorieten.

Comfortabel en mooi

Ga jij met een podcast op hardlopen door het bos? Pak je samen met een vriendin een boksles om daarna samen een smoothie te gaan drinken en bij te kletsen? Of doe je vanuit huis een uurtje yoga om je dag goed te beginnen?Waar je ook voor kiest, een comfortable, mooie outfit geeft zelfvertrouwen én motivatie om door te gaan.

Zorg in ieder geval voor een goede sportbh die voldoende ondersteuning biedt en een paar goede schoenen die bij jouw voeten passen. De rest van de outfit mag er vooral leuk uitzien en moet natuurlijk lekker zitten. You go!

Beeld: Adobe Stock