What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Brooks Running lanceert de innovatieve Hyperion Elite 4

Brooks Running, expert in prestatiegericht hardlopen, introduceert de nieuwe Hyperion Elite 4. De schoen is ontworpen, getest en goedgekeurd door top atleten. De Hyperion Elite 4 is voorzien van het nieuwe, responsieve, met stikstof versterkte DNA Flash v2 middenzoolfoam en een carbonvezel propulsion plate voor een gepersonaliseerde ondersteunde voorwaartse beweging . De Hyperion Elite 4 is de nieuwste toevoeging aan de Brooks collectie en ontworpen om hardlopers grenzen te laten verleggen en records te verbreken. Hier shop je hem.

RUNEXPECTED komt voor het eerst naar Rotterdam

Stel je voor: je voeten roffelen lekker over het asfalt, staat er ineens een reusachtige beer op de weg. Je hartslag heeft een mooie cadans te pakken, moet je ineens pieken om langs een potig rugbyteam te komen. Het is allemaal mogelijk op het ongeveer 5 of 10 kilometer lange parcours van RUNEXPECTED, een sponsorloop om geld in te zamelen voor onderzoek naar de zeldzame ziekte neurofibromatose. Op zondag 26 mei aanstaande wordt de meest onvoorspelbare run van Nederland voor het eerst in Rotterdam gehouden. Hier kun je je inschrijven of doneren.

Charlotte Tilbury lanceert Pillow Talk Plumpgasm

De Pillow Talk lijn van Charlotte Tilbury is inmiddels een wereldberoemde sensatie en staat bekend om haar lipliner die is uitgegroeid tot een reeks Pillow Talk producten, voor lippen, ogen en wangen. Na de hitproducten Pillow Talk Matte Revolution Lipstick en de virale Pillow Talk Beauty Light Wands, komt Charlotte nu met een gloednieuwe innovatie; de Pillow Talk Plumpgasm. Dit is een glanzende lipgloss die je lippen extra volume geven en zorgen voor een echte plump. Benieuwd? Hij is hier te koop.

Geweldig: Dyson heeft nu ook stofzuiger met dweilmond

Tijd voor een voorjaarsschoonmaak? De Dyson V15s Detect Submarine is Dyson’s eerste stofzuiger met een dweilmond. De roterende dweilborstel is ontwikkeld voor het reinigen van vloeren van tegels, steen, hout, keramiek, vinyl, linoleum en laminaat. De dweilborstel is ontworpen met een onopvallende borstel over de volledige breedte en maakt moeiteloos manoeuvreren onder meubels mogelijk, waarbij stof, vuil en gemorst materiaal zelfs op de meest lastige plaatsen kan worden verwijderd. Naast de roterende dweilmond zit ook de Fluffy Optic vloerzuigmond en de Digital Motorbar vloerzuigmond om vooraf te kunnen stofzuigen erbij. Hier bestel je 'em.

Dankzij ACTION krijg jij groene vingers

De lente is begonnen, dus hoog tijd om weer om te kijken naar onze eigen groene oase. Of dit nu een balkon, patio of tuin is. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Weet jij niet weet waar je moet beginnen? Action to the rescue! Ze hebben alles wat jouw tuintje nodig heeft. Met de Garden Touch onkruidsteker en Garden Touch onkruidwieder verwijder je moeiteloos diep geworteld onkruid en met de Garden Touch drietand handkrabber ploeg en woel je jouw grond in de tuin zo om. Maar er zijn ook verschillende bloempotten, een kweektafel en nog veel meer. Kijk hier maar eens!

Paula's Choice lanceert nieuwe CALM SPF

De nieuwe CALM SPF30 is een milde minerale dagcrème met breedspectrum zonbescherming die kalmeert en irritatie voorkomt. Deze dagcrème is daarom geschikt voor een (rosacea-)gevoelige huid. De formule kalmeert niet alleen de symptomen van een gevoelige huid, maar pakt ook de onderliggende oorzaken aan, waardoor het toekomstige tekenen van gevoeligheid vermindert en huidveroudering tegengaat. Je koopt 'em hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!