Rihanna openhartig over plastische chirurgie

Zou ze ooit onder het mes gaan?

Rihanna is blij met haar uiterlijk. Plastische chirurgie staat dan ook niet hoog op haar lijstje. Maar, áls ze ooit onder mes zou gaan, dan zou ze haar borsten laten liften.

Ander lichaam

Rihanna is trotse moeder van twee zoons en dat heeft haar lichaam veranderd. Daar heeft ze op zich geen problemen mee, maar die pre-pregancy boobs... Die mist ze wel een beetje, vertelt ze aan Interview Magazine. "Ik wil weer borsten tot aan mijn schouders, precies waar ze voor de zwangerschappen zaten", grapt ze. Al zit er ook een kern van waarheid in. "Ik zou geen implantaten willen, maar wel een lift."

Borstlift

Of die borstlift al op de planning staat? Nog niet. "Ik heb nog niet genoeg onderzoek gedaan. Ik heb wel gehoord dat je er littekens aan overhoudt, maar daar heb ik geen problemen mee", vertelt de zangeres. Ondanks dat haar buik ook niet meer de oude is, zou ze er geen tummy tuck bij doen. "Ik wil geen nieuwe navel en ik wil ook dat litteken niet. Ik ben ook bang voor het mes."

Cellulite

De rest van haar lichaam, dat voller is en meer cellulite heeft, vindt RiRi erbij horen. "Cellulite in het derde trimester is geen grap. Je ziet het verschijnen op plekken waarvan je niet wist dat het kon", legt ze uit. "Al die extra kilo's gaan naar je dijen, omdat je dijen het gewicht van je baby en baarmoeder moeten dragen." Ook platte billen na de het krijgen van een kind is volgens haar een ding. "Maar ik kan squatten om die terug te krijgen, hoop ik."

Moederschap

Ondanks alles wat bij een zwangerschap en het moederschap komt kijken, is Rihanna gelukkiger dan ooit. Tien jaar geleden had ze nooit gedacht dat haar leven er nu zo uit zou zien; gelukkig met een partner en twee kinderen. "Ik heb wel altijd geweten dat ik moeder wilde worden. Ik wist niet of het zou gebeuren, maar het is het mooiste ooit."

Bron: Interview Magazine | Beeld: NL Beeld