Met je kind naar de Dutch Ladies Open: een weekend vol plezier!

Bij de Dutch Ladies Open is er voor ieder wat wils!

Dutch Ladies Open

Binnenkort is het zover en vindt het grootste vrouwengolfevent van Nederland plaats. Van 19 tot en met 21 juli staat de Hilversumsche Golf Club helemaal in het teken van de Dutch Ladies Open. Tijdens het golfevent is er genoeg te beleven, ook voor je kind! Wat je er allemaal met je kind kunt doen? Wij zetten het voor je op een rijtje:

Onderaan het artikel vind je nog een leuke kortingscode waarmee je korting krijgt op jouw kaartje.

Leuk voor kinderen

Wil je er binnenkort lekker op uit met je gezin? We tippen je graag de Dutch Ladies Open. Dit golfevent is namelijk niet alleen ontzettend leuk voor jou, maar ook voor je kind(eren). Je kroost kan uiteraard genieten van topgolf, maar dat is nog lang niet alles.

Kinderen kunnen zich laten schminken en meisjes kunnen op zondag meedoen aan een clinic van internationale topgolfsters! In het GOLF RAAK! Funpark- (bij de driving range) kunnen kinderen elk uur gratis kennis maken met golf door middel van vijf leuke spellen. Onder begeleiding gaan kinderen in één uur langs alle spellen. Hoe leuk! Let op: vooraf inschrijven is niet verplicht, maar vol = vol.

Goedgevuld programma

Tijdens de Dutch Ladies Open zijn er nog veel meer leuke activiteiten om te beleven. Denk aan een gezellige vrijdagmiddagborrel op 19 juli vanaf 16.00 uur of aan het kijken van The Open Live op een groot scherm. De Dutch Ladies Open wordt op zondag 21 juli uiteraard afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking om 17.30 uur.

Op alle drie de dagen heb je uiteraard ook de gelegenheid om kennis te maken met golfen. Bij de Golf Academie kun je een gratis les van 30 minuten volgen – gegeven door studenten van de PGA-Holland Golfopleiding. Heb je nog nooit eerder een balletje geslagen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te ontdekken hoe leuk golf kan zijn!

Benieuwd wat er allemaal precies op het programma staat? Neem hier dan snel een kijkje.

Gratis voor kinderen en een leuke korting voor volwassenen

Kun je niet wachten om een ticket te bemachtigen voor de Dutch Ladies Open? Dan hebben we leuk nieuws! Kinderen tot en met 17 jaar kunnen voor een dag- of weekendticket een gratis kaart bestellen.

Voor volwassenen kost een dagticket €15 en een weekendticket €25, maar wij hebben een leuke kortingscode voor je! Met de code HappyinShape10 krijg je €5 korting op een dagticket en €10 korting op een weekendticket! Wij weten wat we volgend weekend gaan doen!

Lifestyle
  • Dutch Ladies Open
  • Edwin Vermaas (Approach the Green)