doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Aan dit talentenprogramma wil je meedoen

Je ontwerpt je eigen modecollectie die gepresenteerd wordt tijdens Amsterdam Fashion Week 2020.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
AFW

Tijdens de afgelopen editie van Amsterdam Fashion Week (AFW) sloegen Batavia Stad Fashion Outlet en modeontwerper Duran Lantink de handen ineen. Voor de editie van september dit jaar wordt die samenwerking voortgezet in het Talent Program ‘Visions Of’, waar jij je voor kunt aanmelden. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Modecollectie

Droom jij van een eigen modecollectie die gepresenteerd wordt tijdens de Amsterdamse modeweek? Door je aan te melden voor het Talent Program van Batavia Stad Fashion Outlet en Duran Lantink kun je een stap dichterbij de werkelijkheid van die droom komen. Het programma heeft als doel om een platform te creëren waarbij nieuw talent wordt omarmd en ondersteund wordt tijdens een ‘fashion journey’ van zes maanden.

Het leuke aan dit programma is het feit dat iedereen zich aan kan melden. En meld jij je aan, dan zou je wel eens als een van de tien talenten geselecteerd kunnen worden. Vervolgens word je tijdens de aankomende Amsterdam Fashion Week (AFW) Studio editie door middel van een presentatie voorgesteld aan de pers en volgt een traject van zes maanden waarin je de mogelijkheid krijgt om een collectie te creëren voor de AFW-editie van september dit jaar.

Wil je deze kans niet laten lopen? Via deze link kun je meer lezen over de mogelijkheden, richtlijnen en procedure.  

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');