Vier het voorjaar op de Amsterdamse Lente Markt

Een goed begin van het voorjaar én je nieuwe voorjaarsgarderobe.

Yay! Het aftellen is begonnen tot we op 21 maart een nieuwe lenteseizoen inluiden en dat wordt gevierd in Amsterdam tijdens de Amsterdamse Lente Markt die op die dag en 22 maart plaatsvindt bij Hotel Arena.

Markt

Marktjes afstruinen is altijd leuk, maar met de charmes van het voorjaar (lees: een aangenaam zonnetje tussen en een blauwe lucht achter de witte luifels) maken het toch echt wel wat beter. Ga dus op pad en bezoek de Amsterdamse Lente Markt waar je neust tussen de kleding, interieuritems, sieraden, schilderijen, boeken en beautyproducten shopt. De markt zal je namelijk verrassen met kraampjes van talentvolle ontwerpers en kunstenaars, gevestigde merknamen, hippe winkels en jonge startups. Allemaal afkomstig uit Amsterdam.

Wil je precies weten wie en wat je allemaal op de markt zult vinden, houd dan de socialmediakanalen van Hotel Arena Amsterdam in de gaten.

Klik hier om naar het Facebook-evenement te gaan.

Laatste nieuws

afvallen

De 3 grootste leugens rondom afvallen

Deze leugens dus niet geloven...
burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill