doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Bedenk jij de nieuwe Milka-smaak?

Die paarse koe met witte vlekken? Wij herinneren ons de Milka-reclames die we vroeger op tv zagen nog hartstikke goed. Wat we ons echter niet kunnen heugen is het bedenken van een eigen Milka-smaak. Dat blijkt ook te kloppen, want voor het eerst in 120 jaar roept Milka nu pas de hulp van Nederlanders in om de nieuwste Milka-smaak te bedenken.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Milka

Herinneringen

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Die paarse koe met witte vlekken herinneren we ons dus nog goed. Naast dat soort kenmerkende plaatjes en het gevoel dat het opleverde, zijn smaak en geur ook sterke drijvers voor herinneringen. Denk maar eens aan een bepaalde geur of smaak: wedden dat er binnen no-time een oude herinnering oppopt?

Daar wil Milka iets mee doen: het chocolademerk roept je op om een reep te creëren die helemaal bij jou en een bepaald onvergetelijk moment past. Voor de persoonlijke combinatie die je creëert kun je uit bijna 80 ingrediënten kiezen, van drop en bubblegum tot rode peper en pretzels. De uiteindelijke winnaar wordt volgend jaar door Milka in productie genomen en zal dus in de winkel te vinden zijn. Yum!

Inspiratie

Laat die standaardcombinatie met gezouten caramel even varen en denk out of the box, want originaliteit gooit vast hoge ogen. Hiervoor inspiratie nodig? In samenwerking met patissier Jurgen Koens heeft Milka drie verrassende chocoladegerechtjes ontwikkeld met ingrediënten die terugkomen in de Milka-actie. Enne, goed nieuws: je kunt ze proeven! Op 3 september kun je de gerechtjes namelijk via Deliveroo binnen de ring in Amsterdam gratis bestellen met een speciale actiecode.

Ben jij zo'n mazzelaar die daar woont? Dan krijg je eind deze week dus de kans om een gerechtje te bestellen. Op het menu staat een drietal lekkers voor een romantische avond, een ontspannen filmavond of juist een actieve game night. Hoe je je avond ook doorbrengt: deze gerechten prikkelen de zintuigen die je nodig hebt voor een onvergetelijk moment.

Klik hier voor meer informatie.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');