Met deze stijlvolle smartwatch van Garmin ga jij sportief het nieuwe jaar in

Happy new year, happy new me!

Het jaar zit er alweer bijna op en dus wordt het tijd voor (nieuwe) goede voornemens. Ben jij in 2017 net iets te weinig in de sportschool geweest of vlotte het niet zo met dat hardloopschema? Met de vívoactive® 3 van Garmin gaat dat het in 2018 helemaal goedkomen.

Work-out

Het maakt niet uit of je graag je rust vindt bij yoga, jezelf in het zweet werkt tijdens een cardiosessie of juist liever in de weer gaat met gewichten, met deze stijlvolle GPS-smartwatch heb je jouw favoriete work-out altijd bij de hand. Op deze manier kun je waar en wanneer jij wil aan de slag gaan met één van de vijftien voorgeïnstalleerde sport-apps, waarbij je door de Garmin Connect™ online community aan iedereen je persoonlijke resultaten kunt laten zien. Daarnaast kun je ook meedoen aan wekelijkse uitdagingen. En zo’n steuntje in de rug is natuurlijk altijd fijn, toch?

Contactloos betalen

Met de smartwatch kan jouw nieuwe voornemen om meer te bewegen dan niet meer fout gaan. Maar het sportieve horloge blijkt meer dan alleen handig voor je work-outs te zijn. In de toekomst is het namelijk mogelijk om met je smartwatch contactloos te betalen. Met Garmin Paytm ready kun je je portemonnee voortaan rustig thuislaten. Die shake en proteïnebar die je na je work-out wil kopen, kun je dan gewoon met je horloge afrekenen. Als dat niet handig is…

Stijlvol

De smartwatch is in drie varianten te verkrijgen, waardoor er voor ieder wel wat wils is. Kortom, naast dat je met de smartwatch enorm stijlvol voor de dag komt, helpt het tegelijkertijd jouw doelen te bereiken en jouw fitheid en dagelijkse stressniveau bij te houden. Lijkt ons hét perfecte cadeau voor jezelf, je sportbuddy of je geliefde, om het nieuwe jaar mee in te gaan. Enne, laten de feestdagen nu net voor de deur staan. Zet dit horloge dus maar alvast op je wishlist! De hele collectie zien? Klik hier.

 

Laatste nieuws