Dit doen Italianen na het eten om af te vallen

Enne, het zou niet alleen de vetverbranding een boost geven, maar ook stress verminderen!
Dit doen Italianen na het eten om af te vallen

Italianen staan bekend als echte levensgenieters, maar hoe kan het dan toch dat daar zó veel slanke dennen rondlopen? Ze zouden een gezonde, dagelijkse gewoonte hebben die alle pasta’s, pizza’s en kazen compenseert. Enne, hij zou niet alleen de vetverbranding een boost geven, maar ook nog eens stress verminderen!

Slanke figuur
Hun slanke figuur hebben ze te danken aan een zogeheten passeggiata; een korte wandeling na iedere maaltijd. Dit doen ze niet met het doel om af te vallen, maar puur voor de gezelligheid en om hun maaltijd te laten zakken. Uit onderzoek blijkt dit niet alleen de vetverbranding te boosten, maar ook de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Twee tot drie keer per dag een blokje om zou gelijk staan aan een wandeling van driekwartier.

Voordelen
Dit zijn niet eens álle voordelen; ook je nachtrust zou erop vooruit gaan. Je biologische klok stabiliseert doordat je vaker naar buiten gaat en wordt blootgesteld aan zonlicht. Dus raap al je energie bij elkaar om na het eten zo’n 15 minuten te wandelen. Het zal je goed doen!

Lees ook: Zoveel calorieen zitten er in chocoladekruidnoten

Bron: HLN | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f9a7dfb08597', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });