Ook dit Nederlandse model loopt dit jaar de Victoria's Secret Fashion Show

De 22-jarige kon haar tranen nog maar nauwelijks bedwingen toen ze het grote nieuws van Ed Razek himself te horen kreeg.

Ook dit Nederlandse model loopt dit jaar de Victoria's Secret Fashion Show

De castings voor de Victoria’s Secret Fashion Show van dit jaar zitten er weer op en de modellen weten inmiddels of ze er bij zijn of niet. Romee Strijd is als Angel verzekerd van haar plaats, maar ook Sanne Vloet en Maud Welzen mogen dit jaar weer over de catwalk paraderen. De drie zijn overigens niet de enige modellen die ons land vertegenwoordigen. Roosmarijn de Kok kreeg deze week het goede nieuws dat ook zij erbij is.

Daarmee zag het 22-jarige model uit Amerongen een lang gekoesterde droom uitkomen. “Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben. Ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen”, laat ze via haar Instagramaccount weten. In tegenstelling tot de andere dutchies is het voor Roosmarijn de eerste keer dat ze de prestigieuze show mag lopen.

In een video die haar zus Valerie op social media plaatste is te zien hoe de knappe blondine het grote nieuws te horen krijgt tijdens de casting. Nadat Ed Razek, chief marketing officer van Victoria's Secret, vroeg of ze de show zou willen lopen, barst de jonge Roosmarijn nog net niet in tranen uit. Het model is dan ook dolblij dat ze nu een van de uitverkorenen is en in december tussen alle grote namen mag lopen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. 

Lees ook: 5 Victoria's Secret-modellen onthullen wat ze als ontbijt eten

 

Een bericht gedeeld door roos (@roosmarijndekok) op

 

Een bericht gedeeld door VALERIE (@valeriexdekok) op

Bron: Metro Beeld: Instagram, Getty