7 celebs die zweren bij work-outs in de buitenlucht

#fitspiration

7 celebs die zweren bij work-outs in de buitenlucht

Veel mensen brengen een groot deel van hun dag door op kantoor en die comfy bank in de woonkamer. Dat is zonde, want frisse lucht is óntzettend belangrijk voor een mens. Het is dan ook ideaal om een work-out te combineren met een frisse neus halen, in plaats van te zweten in een muffe sportschool. Deze zeven celebs zijn al fan van buiten sporten en hiken erop los in de natuur. Wedden dat jij na het zien van deze Instagram-kiekjes ook naar buiten wilt?

1. Kate Hudson

De Amerikaanse actrice Kate Hudson loopt vaker lange stukken door de natuur. Op onderstaande foto doet ze dat met haar moeder, maar recentelijk ging ze ook nog op pad met it-girl Nicole Richie. 



2. Lea Michele

Voormalig Glee-ster Lea Michele is een echte sportfanaat. Op Instagram deelt ze regelmatig foto's van haar sportieve tochten in de natuur van Californië.



3. Vanessa Hudgens

Als er íemand in haar drukke schema tijd maakt voor een natuurwandeling, is het Vanessa Hudgens wel. Ze gaat regelmatig op stap met haar vrienden, en na een hike van meer dan tien kilometer ontspant ze natuurlijk op een fotogenieke plek.





4. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon was onlangs in Nieuw-Zeeland - misschien wel hét hike walhalla ter wereld. En dat leverde dit fijne plaatje op.



5. Amanda Seyfried

Actrice Amanda Seyfried gebruikt haar hond als sportmaatje. Éxtra leuk!

 

Adventurings

Een bericht gedeeld door Amanda Seyfried (@mingey) op

6. Britney Spears

Britney is inmiddels alweer 35 en nog steeds topfit. Dat komt doordat ze regelmatig haar sportschoenen aantrekt voor een sportieve wandeling. 

7. Gisele Bündchen

Om in shape te blijven werkt topmodel Gisele zich regelmatig in het zweet. En niets is leuker dan een work-out in het bos, immers: in bomen klimmen is stiekem nog steeds hartstikke leuk als je de dertig gepasseerd bent. 



Lees ook: Aan dit huis-tuin-en-keuken goedje heeft Kate Hudson haar mooie huid te danken >



Beeld: iStock, Instagram