Yes! Je kunt nu een halve marathon lopen in Disneyland

Wij hebben een leuke tip voor al onze lezers die van hardlopen houden: volgend jaar kun je door Disneyland Parijs rennen. Lees snel verder.

Yes! Je kunt nu een halve marathon lopen in Disneyland

Wij hebben een leuke tip voor al onze lezers die van hardlopen houden: volgend jaar kun je door het pretpark 'Disneyland Parijs' rennen. 

Het is niet de eerste keer dat 'Disneyland Parijs' 'Run Disney' organiseert. In september dit jaar werd de eerste editie gehouden. En het was een groot succes! Daarom komt het pretpark nu met een vervolg in het weekend van 21 tot en met 24 september volgend jaar. 

Halve marathon

Je kunt ervoor kiezen om een halve marathon te lopen, maar ook een afstand van tien of vijf kilometer is mogelijk. Natuurlijk kunnen ook kinderen meedoen, voor hen is er de 'kids race'. Tijdens het lopen krijg je genoeg entertainment en na het halen van de finish ontvang je een echte Disney-medaille. We like!

Tickets

Je kunt nu al tickets kopen voor de race plus overnachting en toegang tot de parken. De tickets voor enkel de race zijn te koop vanaf het voorjaar. De 'kids run' kost twaalf euro, de vijf kilometer 35 euro, de tien kilometer 55 euro en de halve marathon 75 euro. 

Ga voor meer informatie naar: run.disneylandparis.com. 

Lees ook:

Eerste mymuesli winkel in Nederland

Slaapproblemen? Probeer Napflix

Beeld: iStock